Jász-Nagykun-Szolnok tanyasi része mennyire van tele orkokkal? Egyik barátom szeretne venni ott egy külterületi tanyát, hogy kicsit el tudjon vonulni a világtól.
Figyelt kérdés
nov. 11. 22:40
2/8 anonim válasza:
Ne a megyét nézd, hanem a településeket. Van jobb is rosszabb is. Bármelyik megyét kifoghat a haverod amelyik nem alkalmas a nyugodt élethez.
3/8 anonim válasza:
Se orkok, se tündék, se ogrék nincsenek a megyében.
4/8 anonim válasza:
Betörők gyilkosok viszont vannak akik magányos házakra mennek rá vagy magányos öregekre. Nem néha néha, hanem szinte már alap. Virágzik ez a jellegű bűnözés.
6/8 anonim válasza:
Arrafelé nem csak a cigányok orkok. Sok fehér ember is.
7/8 anonim válasza:
Megyén belül is óriási különbségek vannak, én inkább településekre bontva nézném, de még ott sem mindegy, hogy melyik utcáról beszélünk.
Amikor mi házat kerestünk, akkor a meghirdetett házak környékét úgy csekkoltam, hogy rákerestem a település facebook csoportjára és megnéztem a megosztásokat, illetve a tagokat vagy éppen feltettem a kérdést, hogy milyen ott élni. Volt olyan település, ahol a polgárőr írt rám, hogy bár örülne, ha "fehérdene" a falu, de ha jót akarok magamnak, akkor messzire kerüljem el, mert nagyon elszaporodtak és rengeteg a gond velük. Szerencsére mi jó helyen tudtunk házat venni, itt a faluban nincsenek, nyugis, csendes helyen lakunk. (Jászberénytől 30 percre, de Pest megye)
8/8 A kérdező kommentje:
Hatos! Ebben teljesen igazad van! Most így belegondolva, amikor lent voltam vidéken, hát tényleg a fehérember is kb. úgy volt szocializálva mint Budapesten a félelmetes cigány bűnözők
nov. 12. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!