Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz az ilyen emberről ?

Mit gondolsz az ilyen emberről ?

Figyelt kérdés
Aki social media felületein habár aktív de pl magáról nem rak fel semmit. Mindig csak azt hogy ő merre jár.
nov. 11. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellenek neki a likeok visszaigazolásként a külsejére és szeret utazni. Sokkal jobb, mintha minden nap feltenne egy ugyanolyan selfiet, mert semmi önbizalma.
nov. 11. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva szeretné megosztani a világ szép dolgait és ezuel ösztönözni másokat is arra, hogy megéri kimozdulni, energiát belefektetni.
nov. 11. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok:)

Nem szeretem, ha fotóznak, mert nem is komfortos, nem is vagyok fotogén, de azt mégis szeretem megosztani, merre járok. Ha nem is mondjuk én vagyok az, aki posztol, csak újraosztja, az is bőven megfelel.

Sokat jövünk-megyünk, kirándulunk, és a jól sikerült képeket szívesen posztolom, közben nem várok semmifajta visszajelzést rá.

nov. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!