Miért vert át a postai ügyintéző nő engem? 29/F
Figyelt kérdés
3065 Ft-ot fizettem nemzetközi levél feladásért, Hollandiába küldtem levelet, hogy lehetett velem ilyen?!nov. 11. 18:06
11/18 anonim válasza:
Szerinted. Kattintsd már végig légyszi:
500 g alatti levél Hollandiába bármilyen nyomkövetés nélkül 2845 forint. És ha bepipálod az elsőbbségit, akkor pampapapapapamm: 3085 forint.
Másrészt ha nem tetszik valami, akkor megkérdezed az ügyintézőt, hogy miért kerül ennyibe. Nem a neten vergődsz, hogy téged márpedig átvertek.
12/18 anonim válasza:
és mégis miért, nyomikám? mert neked ahhoz van kedved?
15/18 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Megkaptad a megfelelő válaszokat, kiderült hogy végig te tévedtél. Ennek ellenére már nem volt vér a faszodban megnyikkanni, hogy 'bocs, ezt benéztem, igazatok van'. Akkor meg ne emelgesd a kérdést és provokálj tovább a hülyeségeddel.
16/18 anonim válasza:
Legkozelebb emailt kuldj, az ingyen van 🤣
17/18 Senior Séf válasza:
1000 Ft-ért meg se nézik, hova akarod küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!