Miért vert át a postai ügyintéző nő engem? 29/F
Figyelt kérdés
3065 Ft-ot fizettem nemzetközi levél feladásért, Hollandiába küldtem levelet, hogy lehetett velem ilyen?!tegnapelőtt 18:06
1/15 anonim válasza:
Mert máshová szeretted volna küldeni?
2/15 Pumber89 válasza:
És mivel is vert át egész pontosan?
3/15 anonim válasza:
Mi az átverés? Mert csak azt nem írtad
4/15 A kérdező kommentje:
Olcsóbbnak kelett volna lennie
tegnapelőtt 18:34
5/15 anonim válasza:
Tőlem meg 6000 valamennyit kértek el, Németországba adtam fel levelet sürgősségivel, tértisen kb 4 gépírólap es ennyi.
6/15 anonim válasza:
sajnálom hogy ezt most kell megtudnod, de a postán nem jár kedvezmény az értelmi fogyatékosoknak.
7/15 A kérdező kommentje:
Átvert, és kész
tegnapelőtt 18:44
9/15 anonim válasza:
Ott kellett volna reklamálni, nem itt. Miért lett volna olcsóbb? Tételesen fel van sorolva a nyugtán, hogy miért fizettél és azt összevetheted a ÁSZF díjszabásával. Esélyes, hogy nem neked lesz igazad. Elég ha csak a súlya miatt átlóg egy másik árkategóriába, mint amire számítottál.
10/15 A kérdező kommentje:
Max 1000 Ft-ot kellett volna fizetni
tegnapelőtt 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!