Hogyan kell pókerarcot vágni?
Figyelt kérdés
Mindig, amikor nem kéne röhögni, a barátnőm eltátog/suttog nekem valami vicces dolgot. Én pedig nem bírom ki nevetés nélkül. Emiatt rengetegszer kerültem kínos helyzetbe, és ezt szeretném elkerülni.nov. 9. 20:08
1/6 anonim válasza:
Én ilyenkor kizárom a világot nem nézek az emberek szemébe ha pókerarcot akarok felvenni. Az arcukat nézem de inkább az orrukat és nem a szemüket. Kizárom a gondolataimból a külvilágot és valami olyan dologra gondolok ami rettenetesen idegesít vagy elszomorít. Lassan próbálom venni a levegőt és semmi humorosra nem gondolni. De szerintem ez gyakorlat kérdése is.
2/6 kürtőskalácska válasza:
El kell lazítani az ár izmokat vagy megfeszíteni.
Nem tudom,hogy kell nekem természetesen jön sőt túl jól tudok fapofát vágni mert ha mondjuk mosolyognom kéne akkor nem tudok ugyanolyan arcot vágok hiába vagyok boldog.
4/6 anonim válasza:
lazítsd el az arcodat, vegyél mély levegőt, és koncentrálj, először nehéz, de ha gyakorlod menni fog
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
nov. 9. 21:14
6/6 anonim válasza:
Mi az a szituáció, amikor nem kéne röhögni? Gondolom, nem temetésen, esküvőn meg iskolai ünnepélyen röhögtet. De ha mégis, hát tán rakd helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!