Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet pókerarcot vágni...

Hogyan lehet pókerarcot vágni beszélgetés közben?

Figyelt kérdés
Sajnos az a helyzet, hogy amikor a kiszemelttel beszélek, vagy ő kérdez tőlem valamit akaratlanul is mosolygok, és ha vissza akarom fojtani, akkor meg hülye fejet vágok! Segítség!!!

2015. jan. 10. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Az emberek akaratlanul azokban az emberekben bíznak meg előbb/könnyebben, akiknek az arcára vannak írva az érzelmei, könnyebben pirul és sokat mosolyog.

Sokat kifejezetten rühellik, ha valakinek fapofája van - nem tűnik úgy, mintha érdekelné, mit mondd a másik.

2015. jan. 10. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

mivel én jól pókerezek,nekem megy.

Amúgy nem nagy tehetség..ha nem megy,akkor gyakorold.

2015. jan. 10. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedés közben semmire nem jó a pókerarc ember, pont az a jó, ha látja a reakcióidat!

Az emberek nehezen szeretnek bele egy robotba.

2015. jan. 10. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan srácnak ne vágjál pókerarcot, aki tetszik, mert azzal azt jelzed neki, hogy kopjon le. Pont a mosoly az egyetlen olyan jelzés ismerkedés elején szimpátia kifejezésére, amit önérzetére nagyon adó nőhöz is illik.
2015. jan. 10. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
miért kellene pókerarcot vágni? inkább mosolyogj ha mosolyogni van kedved és nevess ha nevetnél, mintsem erőltetetten nézz ki a fejedből.
2015. jan. 10. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én akkor tudok pókerarcot vágni, ha másra koncentrálok, csak akkor meg azt nem tudom mit mondott a másik.

De amúgy jobb, ha lát rajtad érzelmeket. Így neki is könnyebb.

2015. jan. 10. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, és még azt akartam kérdezni, hogy 14 éves korban is értékelik a fiúk a mosolyt?
2015. jan. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!