Itt éli ki magát mindenki?
Általában azok a nagyokosak,akiknek vagy üres az élete,vagy pedig sokkal rosszabb problémáik vannak, mint a kérdésekben írtak.
Sok ember azt tanácsolja, amit ő maga nem mer megtenni,vagy nem tud megtenni és sokszor irigységből írja a válaszokat. Például a szakíts,hagyd ott,dobd el, költözz el, stb.
Nemcsak a pletykás vénasszonyok ilyenek,hanem egyre több ember.Mivel egyre több embernek rossz és kilátástalan az élete és halvány remény sincs változtatni. Legtöbbször ennek anyagi okai vannak,sajnos.
Nem itt élem ki magam, van saját életem.
Sokszor tanácsolom itt, hogy mindenki saját életéért a felelős, döntéseink határozzák meg a jelenlegi életünket és foglalkozzunk napi szinten saját testi és lelki egészségünkkel. És nemcsak azért tanácsolom ezeket, mert ezek a jók, hanem mert pl. én is így élek és látom a saját életemen keresztül pl. az egészségtudatos életmód pozitív hatásait. Itt jegyezném meg nagybetűkkel, hogy a LELKI egészség egy picivel fontosabb, mint a testi, mivel rengeteg betegség lelki eredetű. Én is voltam fizikálisan beteg, mikor lelkileg teljesen leamortizáltam magam és attól függetlenül lettem beteg, hogy mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Elhízva se vagyok az én 45 kg-mal.
Én hiteles embernek tartom magam.
Ha te beírod keresel 800000 nettót lértékelnek.
Ha állítod van egy ingatlanod amit pároddal önerőböl vagy egyedül hoztál össze, leértékelnek.
Ha mama hotelben gyűjtöttetek, lértékelnek, és egy életképtelen szardarabnak tartanak.
Ha azt javaslod, bármit el akarsz érni az életben, azért tenni kell, leértékelnek.
Ha volt pénzed egy külföldi nyaralásra, leértékelnek.
Ha egy kamasz panaszkodik a szüleire, egyből költözzön, jelentse fel őket, menjen albérletbe stb. Az már mindegy hogy csak annyit kéne megcsinálnia, hogy tanuljon és tartson rendet maga után.
Ha egy pár valamelyike panaszkadik, egyből szakítson, hagyja ott, stb.
Lehetne még sorolni.
Általános írigység, rosszindulat jellemzi az oldalt. És szinte biztos, hogy bizonyos stílusú válaszokat csak a fotel huszárok írnak, akik még véletlenül sem mernék azt megtenni amit javasolnak, és itt élik ki az elnyomást, és az ez miatt kialakult frusztrációjukat.
Ez egyébként pszchiológiailag normális. Sokkal egyszerűbb más embernek tanácsot adni főleg, ha mi már küzdöttünk hasonló problémával mivel kívűlről látjuk az embert a problémát így jobban kezeljük mint a sajátunkat.
Van például, hogy utánna vesszük észre tudatosan, hogybasszus mi is ezzel küzdünk
Nem mondanám. Az túlzás.
Csak sokan próbálják a legjobb színben feltüntetni magukat.
Akadnak ilyenek is, de szerencsére még messze nem tartunk ott, hogy ez mindenkire igaz lenne.
Sokan valóban frusztrációlevezetésre használják az oldalt; ők szándékosan rossz, nem hasznos, tanácsnak álcázott megnyilvánulásokat osztogatnak, igencsak bicskanyitogató stílusban. Mint, akik magas lovon ülnének. Valamint azért vannak itt, hogy veszekedést keltsenek, folytassanak, és összeugrasszanak másokat, vagy szándékosan kötekednek a többi taggal, kiforgatva mások szavait, vagy szándékosan belemagyarázva mindenfélét.
Ezekhez képest teljesen eltörpülnek a bosszúlepontozások, vagy a reflexből mindenkit lehúzók.
Ez egy káros jelenség, amit az elején kellett volna megfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!