Miért mutogatja magát mindenki mindenféle Facebook csoportban már?
Figyelt kérdés
Rengeteg csoportban benne vagyok és főleg nők részéről látom ezt a folyamatos magamutogatási kenyszert. Pl kirakja hogy jó reggelt, szép naplt,ehhez persze kell a feje is vagy egesz alakos kép. Miért van ez a jelenség? Sokkal visszatetszobb ha valaki nem akar ennyire feltunoskodni, esetleg nem süt róla hogy ő hude vonzo valakinek tartja magát 🫤jún. 17. 12:56
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekem jó ahogy kinezek,nem akarok úgy kinézni mint mások, nem vagyok tini már. Nem irigy vagyok hanem értetlen
jún. 17. 13:07
3/12 anonim válasza:
Miért nem őket kérdezed? Nekünk nincs varázsgömbünk hogy megnézzük helyetted
6/12 anonim válasza:
Visszatetsző, ha valaki nem akar feltűnősködni?
7/12 A kérdező kommentje:
6# elirtam,tudom🥲 eredetileg nem ezt akartam írni hanem hogy minel jobban kiakar tűnni annal visszatetszobb
jún. 17. 13:31
8/12 anonim válasza:
Unatkoztok, meg ilyen szinten vagytok.
9/12 anonim válasza:
unalom és/vagy palimadarat akar fogni
10/12 anonim válasza:
Ezek milyen FB csoportokban történnek? (komolyan kérdezem, nem bántásból, okoskodásból)
Szerintem is amúgy unatkozásból történik ez, aztán abban reménykednek, hogy jön majd valaki, rájuk ír, aztán beszélgetés, vagy több, lesz majd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!