Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mutogatja magát mindenki...

Miért mutogatja magát mindenki mindenféle Facebook csoportban már?

Figyelt kérdés
Rengeteg csoportban benne vagyok és főleg nők részéről látom ezt a folyamatos magamutogatási kenyszert. Pl kirakja hogy jó reggelt, szép naplt,ehhez persze kell a feje is vagy egesz alakos kép. Miért van ez a jelenség? Sokkal visszatetszobb ha valaki nem akar ennyire feltunoskodni, esetleg nem süt róla hogy ő hude vonzo valakinek tartja magát 🫤
jún. 17. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Egónövelés kommentek lájkok által.
jún. 17. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Én sem értem, nekem 1 napszemüveges képem van fent, az is olyan, hogy nem lehet likeolni, hozzászólni.

Én azokat végképp nem értem, akik pl a gyereküket posztolják kétszeresen mindenhol. Pl Snickers hirdetés alá berakják a gyereküket a Snickerssel a kezükben, rendezvények posztja alá berakják a gyereküket stb. Értem én, hogy nekik ő a legfontosabb. De. iért gondolják, hogy vadidegeneket érdekli az ő gyerekük? Külső szemmel ugyanolyan az összes, csak az tűnik fel, aki csúnyácska. Na azt végképp nem értem, amikor valakinek olyan a gyereke és mégis 1000 fotót tölt fel róla. Nem probléma, ha valaki nem szép, de nem kell mindenhova berakni a fotóját.

jún. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!