Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A világ megérett a pusztulásra?

A világ megérett a pusztulásra?

Figyelt kérdés

Egyre több embertől hallom mostanában.

Ki mit gondol?.

nov. 2. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Vagy Te emberként ennyire sokra tartod magad, hogy az emberek miatt az egész világnak el kellene pusztulnia?
nov. 2. 13:54
 2/14 A kérdező kommentje:

Öcsi én ilyet hol írtam? Mostanában sok embertől hallottam ezt, kíváncsi voltam ki mit gondol.

Ennyi.

nov. 2. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Ja, bocs, Te vagy az? Nem gondoltam, hogy ismered az oldalt. Ettől még áll, amit írtam.

Miért lenne megérve a pusztulásra? Ez egy erkölcsi ítélet, de az univerzum törvényei nem ismernek erkölcsöt.

nov. 2. 13:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Kösz
nov. 2. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érett meg a pusztulásra, arra viszont nagyon is, hogy irányt változtassunk. Úgy a Covid óta nem kerek egy rakat dolog, és ezt nemcsak én érzem így, sok ismerős, rokon is azt mondja, hogy azóta mentek félre nagyon a dolgok; az emberek eltávolodtak egymástól, a kapcsolatok így lazultak, mintha tompultak volna sokan (elsősorban érzelmeket tekintve). Meg azért elég kemény évek voltak ezek, és lesznek is a következők.

Ha nem súlyosbodnak a jelenlegi gondok, akkor ezeket még ki lehet javítani, ezeket rendbe lehet hozni. De ahhoz tenni is kell, ez az, ami sokakból hiányzik.

nov. 2. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Az lesz, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, az emberek a fejükhöz vagy a szívükhöz kapnak és kicsekkolnak mint H. Kriszta.
nov. 2. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg bizony. Több mint MEG! Én gyerekkorom óta várom!
nov. 2. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Én meg gyerekkorom óta hallgatom. Nagymama korú vagyok. Jó nagy baromság!
nov. 2. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

"Ha nem súlyosbodnak a jelenlegi gondok, akkor ezeket még ki lehet javítani, ezeket rendbe lehet hozni. De ahhoz tenni is kell, ez az, ami sokakból hiányzik."

Nem lehet kijavítani, nem is akarják.

Eszkalálódni fog + kevesebb ember.

A mesterséges intelligencia és a robotok korát éljük, kihalóban az emberiség, hahó!

Transzhumanizmus vagy természetesség, ez a két út van.

nov. 2. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
8. Nem a világ vége, hanem a világ pusztulása. Pontosabban az emberiségé. Nem ugyanaz.
nov. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!