A világ megérett a pusztulásra?
Egyre több embertől hallom mostanában.
Ki mit gondol?.
Öcsi én ilyet hol írtam? Mostanában sok embertől hallottam ezt, kíváncsi voltam ki mit gondol.
Ennyi.
Ja, bocs, Te vagy az? Nem gondoltam, hogy ismered az oldalt. Ettől még áll, amit írtam.
Miért lenne megérve a pusztulásra? Ez egy erkölcsi ítélet, de az univerzum törvényei nem ismernek erkölcsöt.
Szerintem nem érett meg a pusztulásra, arra viszont nagyon is, hogy irányt változtassunk. Úgy a Covid óta nem kerek egy rakat dolog, és ezt nemcsak én érzem így, sok ismerős, rokon is azt mondja, hogy azóta mentek félre nagyon a dolgok; az emberek eltávolodtak egymástól, a kapcsolatok így lazultak, mintha tompultak volna sokan (elsősorban érzelmeket tekintve). Meg azért elég kemény évek voltak ezek, és lesznek is a következők.
Ha nem súlyosbodnak a jelenlegi gondok, akkor ezeket még ki lehet javítani, ezeket rendbe lehet hozni. De ahhoz tenni is kell, ez az, ami sokakból hiányzik.
"Ha nem súlyosbodnak a jelenlegi gondok, akkor ezeket még ki lehet javítani, ezeket rendbe lehet hozni. De ahhoz tenni is kell, ez az, ami sokakból hiányzik."
Nem lehet kijavítani, nem is akarják.
Eszkalálódni fog + kevesebb ember.
A mesterséges intelligencia és a robotok korát éljük, kihalóban az emberiség, hahó!
Transzhumanizmus vagy természetesség, ez a két út van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!