Ha kérdezel valamit valakitől, kb. hány másodperc csend után kezd kínossá válni a helyzet?
Igen. Nálunk pl az igazgato helyettes tirpák paraszt nagyon.
Pl ha szembejön a folyosón köszönsz erre ő nem köszön vissza. Ez rendszeres volt. Na én elkezdtem azt hogy neki nem köszönök. Tehat ha pl jönnek szembe az igazgatoval csak az iginek köszönök meg agyon aláztam mar nem egyszer.
Azota elkezdett nekem előre köszönni!!
Aztán volt olyan is hogy bentvolt az egyik irodában ahol a belyegzo van egy komodszerű valamiben ő előtte állt éppen mikor bementem mondtam neki hogy ne haragudj szeretném kivenni mogotted a fiókból a bélyegzőt.
Erre rám se nézett áll ott tovább meg se mozdul!
Néztem a többi kollegára az irodában hogy ez most hülye?
Erre szóltak hogy kérjem már el most másik irodábol.
Na abbol azt csináltam hogy írtam egy kérvényt az igazgatónak árajánlatokkal mindennel hogy bélyegzőt kérek mert a munkámhoz alapvetoen szükséges és nagyon kellemetlen állando jelleggel könyörögni érte!(eközben ott volt az ig.helyettes is)
Az igazgató meg azt mondta hogy mivel nekik 2 van így nekem adja az ő bélyegzőjét!
Azóta az igi bélyegzője van nálam!
De ezen kivul is sok másban is iszonyat tirpák az ig.helyettes, de amugy a csopvez is hasonló. Az meg ugy beszél velem mint a kutyával, most tanulom hogyan alázzam én is őt vissza.
Itt a kerdesem is errol ha érdekel
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Amugy maga az igazgato tisztán látja mekkora paraszt az ig.helyettes csopvez is, de soha nem állitja le őket. Partolja.
(Kozben persze masik munkakeresésben is vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!