Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyilvános helyen melltartót/me...

Nyilvános helyen melltartót/mellet igazítani gusztustalan szokás?

Figyelt kérdés
Nekem gyakran meg kell igazítanom, mert zavar hogy bármilyen melltartó is van rajtam, lecsúszik benne a mellem egy idő után ahogy mozgok, és irritál ha a bimbó a melltartó alján van, és dörzsöli. Igen ilyen lógós. Nyilván akinek normálisan áll nincs ilyen gondja. De én kényszeresen igazgatom. Ha kisebb kosaras melltartót vettem fel, azt gondolva hogy az majd megtartja, akkor meg felül ki buggyant a fele ha kicsit járkáltam, emelgettem a karomat. Mindenképp igazgatni kell. De nem tudom ezt hogyan oldjam meg ha nyilvános helyen vagyok, és nincs lehetőségem óránként mosdóba menni csak emiatt?
okt. 31. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, hogy. Ha nem feltűnően csinálod, senki sem veszi észre, nem gusztustalan. Amúgy meg hordj akkora melltartót, amekkora valóban a melled, abban nem kéne, hogy ennyire csúszkáljon. Ez itt a baj, meg az, hogy nálad ez kényszeres, állandósult dolog.
nov. 1. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy gusztustalan, eszembe sem jut. Még a segítségemet is felajánlanám.
nov. 1. 00:32
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Normális melltartót kell venni. Menj el egy rendes fehérneműüzletbe, vagy többe, ne a H&M-es meg egyéb tiniruha boltok szarjait hordjad.
nov. 1. 00:33
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Ha igazítani kell, azt elintézem a mosdóban.

A férfiaknál is gusztustalan szokás a zacsiigazítás, szerintem ez se sokkal jobb. Még az oldalpánt igazítása csak-csak, hogy kicsit lejebb húzza az ember, az nem feltűnő, de a mellek helyére rántása azért durva. :D

Egyébként ha neked ennyire sűrűn kell, akkor valószínűleg tényleg nem megfelelő fehérneműt hordasz.

nov. 1. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Illetlenseg maximum, de nem gusztustalan. Azert az se mindegy, milyen mozdulat pontosan.
nov. 1. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak magamnál zavar, mert nem tudom hogy mások mit gondolnak erről, de én azon a személyes véleményen vagyok hogy nem gáz ha pl. a pántját igazítod meg, mert kb azzal egyenlő ha a pólódat igazítanád meg.
nov. 1. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!