Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért keseredek néha el?

Miért keseredek néha el?

Figyelt kérdés

Nem nagyon találom a helyem. 29 éves vagyok és kb 5hónapot dolgoztam eddig. A szüleimmel élek és Ők tartanak el (kaja, rezsi ők fizetik). Ők Diplomás tanult emberek. Nem élünk rosszul vannak ingatlanjaink, van egy kisebb üzlethelyiségünk is, ki vannak adva bérbe.

Na mindegy másrészt néha úgy érzem dühös vagyok mert lassan 30 leszek és alig van "saját " pénzem. Más városba nem mennék dolgozni nekem kell a megszokott környezet nem tudok alkalmazkodni. Vidéki kisvárosban lakom észak MO n.

Mások is járnak velem hasonló cipőben vagy ez 30 évesen furcsa nagyon ahogy én vagyok?

tegnap 19:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt 29F
tegnap 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért nem veszed át az üzlethelyiségetek irányítását?
tegnap 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Először azt hittem, a fiam írta ki a kérdést...
tegnap 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:

2es

Szia

Sajnos a szüleim nem akarják átadni nekem, pedig egy kis üzlet csak kb 5 millió forintot ér max.

Meg amikor mondtam nekik, hogy ott akarnék valamit árulni(saját vállalkozás) azt mondták, hogy őket ne fárasszam ilyenekkel

tegnap 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki pénz nélkül nem tud pénzt keresni, az pénzzel sem tud. Ne a sültgalambot várd tátott szájjal, hanem tegyél azért amit el akarsz érni. A szüleid nagyon jól tudják, hogy teljesen haszontalan lenne téged kitömni pénzzel, mert csak kifolyna a kezeid közül. Állj a saját lábadra és mutasd meg a világnak, mire vagy képes!
tegnap 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért csak 5 hónapot dolgoztál?
tegnap 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!