Miért keseredek néha el?
Nem nagyon találom a helyem. 29 éves vagyok és kb 5hónapot dolgoztam eddig. A szüleimmel élek és Ők tartanak el (kaja, rezsi ők fizetik). Ők Diplomás tanult emberek. Nem élünk rosszul vannak ingatlanjaink, van egy kisebb üzlethelyiségünk is, ki vannak adva bérbe.
Na mindegy másrészt néha úgy érzem dühös vagyok mert lassan 30 leszek és alig van "saját " pénzem. Más városba nem mennék dolgozni nekem kell a megszokott környezet nem tudok alkalmazkodni. Vidéki kisvárosban lakom észak MO n.
Mások is járnak velem hasonló cipőben vagy ez 30 évesen furcsa nagyon ahogy én vagyok?
2es
Szia
Sajnos a szüleim nem akarják átadni nekem, pedig egy kis üzlet csak kb 5 millió forintot ér max.
Meg amikor mondtam nekik, hogy ott akarnék valamit árulni(saját vállalkozás) azt mondták, hogy őket ne fárasszam ilyenekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!