Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az nyalás egy munkahelyen ha...

Az nyalás egy munkahelyen ha egy új munkatárs elmegy egy olyan régi munkatárs temetésére akit soha 1x nem látott 1 szót nem beszélt vele?

Figyelt kérdés

Elhunyt valaki aki nagyon sok évig itt dolgozott. A cég közösen képviseli magát a temetésen, együtt mennek akik menni akarnak (mert nyilván nem kötelező). az oké hogy aki 10 évet dolgozott az elhunyttal az elmegy. oké.

na de aki totál új és épp most jött ide dolgozni és soha 1x nem látta az elhunytat és soha 1 szót nem beszélt vele az minek megy el? mert ismerte szerette és tisztelte az elhunytat? Hát nem. soha nem is látta.

Hát akkor miért? nyalás a főnökség felé? mert jajj mit szólnak ha nem megyek?

okt. 31. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondta, hogy nem ismeri máshonnét?
okt. 31. 09:27
 2/10 A kérdező kommentje:

igen mondta. mondta hogy "illik" elmenni kérdeztem ismeri? nem, válaszolta. kérdezem beszélt vele valaha is egy szót is? válasza: nem, még nem is látta soha.

akkor? hát ILLIK.

Hát illik? szerintem NEM, sőt kifejezett BUNKÓSÁG megfelelési kényszerből elmenni mert jajjjjj mit szól a főnök ha nem megyek... (noha a főnök meg pont telibeszarja ki megy ki nem...)

okt. 31. 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a főnök miatt gondolhatja ezt, lehet ilyen a neveltetése akár.

Vagy nem akar kilógni a sorból, nagyon igyekszik beilleszkedni, nem mert rá nemet mondani, amikor először kérdezték. Ezer más ok is lehet.

okt. 31. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít nyalásnak. Illemből elmegy ő is.
okt. 31. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szolidalít. A csapatszellem megerősítése.
okt. 31. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Lógni akar.
okt. 31. 10:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott ledobtam az ékszíjat, hogy van új ember az alapítványi suliban???? :O
okt. 31. 10:45
 8/10 A kérdező kommentje:

"Lógni akar."

Temetés: szombat. munkaidő : H-P. hát nem jött be.

okt. 31. 13:22
 9/10 A kérdező kommentje:

"Vagy csak szolidalít" Madár, ha már ilyen bölcs vagy és taxonómokkal dobálózol legalább tudd mit írsz le.

SzolidaRÍT. Mert szolidaritás és nem szolidalitás. Madár.

okt. 31. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jahm, ez alapítványi iskola.
okt. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!