Az emberek mekkora része gondolja, hogy ha valakinek nincs párja, azzal biztos valami probléma van?
"az idősebb generáció ezt tartja értelmesnek mert ők még abban nevelkedtek."
Emiatt szólok csak a témához.
Én is úgymond az "idősebb generációhoz" tartozom lassacskán, de eszembe sem jutna, hogy valakit azzal nyaggassak,- főleg ha a saját gyerekem-, hogy miért nincs párja meg gyereke. Tény, hogy anyám is inkább a saját dolgainkkal foglalkozott nem pedig azzal, hogy hogyan élnek vagy mit gondolnak mások.
Meg igazából én sem szeretem, ha valaki beszól, hogy "a te korodban ezt a zenét hallgatni, vagy a te korodban így beszélni / gondolkodni / viselkedni már nem való."
"elrontotta az életét"
Egy volt munkatársam most halt meg szeptemberben mert 4 gyereket kellet eltartania. Szívrohamot kapott.
A többi munkatárs jellemzően meg engem irigyel, hogy megyek mindenfelé és megveszek magamnak mindent.
Nekik 3-4 gyerekkel nincs idejük, nincs pénzük, pihenni sem tudnak.
Én egyedül lakom egy házban a legnagyobb gondjaim azok hogy tavasszal beszereltetem a légkondit és Júniusban megyek Horvátba.
Egy hete vettem magamnak egy Sony Xperia 1 V-t. 600 E-s telefon.
Nos akkor ki rontott el micsodát ?
Szerintem ez olyan 70% és fölég az 50-70 körüliek.
Ők még mindig azt hiszik, hogy mindenki attól boldog amit ők is hisznek.
Párkapcsolat, házasság és gyerek. De komolyan én ma reggel beszéltem a főnökömmel és ö is erre van rákattanva 50 éves.
Hiába magyaráztam neki, hogy egy hónap 70%-ában itt vagyok bent.
Nem érti/értette, hogy mért nem akarom a maradék 30%-ot is feláldozni.
De azért gyere be dolgozni, mert túlórázni is kell. Nincsen dolgozó, kit osszak be. A Petit most műtik nem jön majd egy hónapig.
Betudnál jönni dolgozni ? Vicc nélkül 2 éve a nagyanyám temetésén felhívott hogy másnap betudnák e jönni. Egy temetésen ember !
És nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!