Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része gondolja, hogy ha valakinek nincs párja, azzal biztos valami probléma van?

Figyelt kérdés
Én ezt láttam legtöbb helyen, rokonságban is nem rosszindulatból, de mindig pletykálják azokat akiknek nincs párjuk, hogy vajon miért nincs, mi a gond vele, kéne szerezzünk neki egyet, a szülőknek kellene az unoka. Barátok közt is ha nem is mondják ki nyíltan, de azért éreztetik sokan, hogy hát az a "normális", ha valaki megállapodik, családot alapít, a többi nem komolyodott meg, elrontotta az életét. Persze itt a neten is vannak cinikus kommentek, hogy "haha xy nem kell senkinek, milyen lúzer", amik tényleg rosszindulatúak, de a jófej emberek is furcsállják és mindenféle teóriákat gyártanak, de valójában csak a felszínt kaparják.

okt. 30. 12:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
99,95-a a mai magyar társadalomban még mindig ezt gondolja. nagyon durva, hogy senki-, vagy legalábbis nagyon kevesen képesek gondolkodni...
okt. 30. 19:23
 12/19 benhur1959 ***** válasza:
64%
Divat a karrierista ság?meg a szingliség?ez se jobb a régi házasodj elvnél,amit épp elvár a társadalom,úgy élnek az emberek
okt. 30. 19:37
 13/19 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

"az idősebb generáció ezt tartja értelmesnek mert ők még abban nevelkedtek."

Emiatt szólok csak a témához.

Én is úgymond az "idősebb generációhoz" tartozom lassacskán, de eszembe sem jutna, hogy valakit azzal nyaggassak,- főleg ha a saját gyerekem-, hogy miért nincs párja meg gyereke. Tény, hogy anyám is inkább a saját dolgainkkal foglalkozott nem pedig azzal, hogy hogyan élnek vagy mit gondolnak mások.

Meg igazából én sem szeretem, ha valaki beszól, hogy "a te korodban ezt a zenét hallgatni, vagy a te korodban így beszélni / gondolkodni / viselkedni már nem való."

okt. 30. 23:26
 14/19 Hova gondolsz ***** válasza:
100%
Igaz is, a kérdésre meg nem válaszoltam. Szóval szerintem is inkább az idősebb nemzedék az, aki szeret belebeszélni, hogy mások hogyan éljék "helyesen" az életüket. A fiatalabb generáció szerencsére lazább.
okt. 30. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább azt vettem észre, hogy a hozzám képest idősebbek (jellemzően nyugdíj körüliek) gondolják és feltételezik azt nagyobb százalékban, hogy gond van azzal, akinek nincsen párja. A korombeliek (25 körüliek) sokkal empatikusabbak és normálisabban állnak a témához, ők nem csinálnak abból ügyet, ha valaki egyedülálló. Nem is könnyű dolog most párt találni, pláne hosszabb távra, meg az idők is változtak.
nov. 2. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

"elrontotta az életét"

Egy volt munkatársam most halt meg szeptemberben mert 4 gyereket kellet eltartania. Szívrohamot kapott.

A többi munkatárs jellemzően meg engem irigyel, hogy megyek mindenfelé és megveszek magamnak mindent.

Nekik 3-4 gyerekkel nincs idejük, nincs pénzük, pihenni sem tudnak.

Én egyedül lakom egy házban a legnagyobb gondjaim azok hogy tavasszal beszereltetem a légkondit és Júniusban megyek Horvátba.

Egy hete vettem magamnak egy Sony Xperia 1 V-t. 600 E-s telefon.

Nos akkor ki rontott el micsodát ?

nov. 5. 14:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azokkal az emberekkel van baj(nem is kicsi) aki így itél meg valakit, hogy ha nincs párja akkor rögtön valami gond lehet. Ez egy társadalmi elvárás. Egyáltalán nem ez határoz meg valakit. Van aki jól meg van kapcsolat nélkül, van aki meg csak azért van abban mert társfüggő vagy próbál megfelelni ennek a társadalmi elvárásnak. Én azt mondom le kell sz@rni, hogy mit gondolnak az emberek. Hiszen elvégre kinek van joga ítélkezni felettünk? Én csak a hozzám közel álló emberek véleményére adok a többi rohadtul nem izgat.
nov. 7. 06:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan 70% és fölég az 50-70 körüliek.

Ők még mindig azt hiszik, hogy mindenki attól boldog amit ők is hisznek.

Párkapcsolat, házasság és gyerek. De komolyan én ma reggel beszéltem a főnökömmel és ö is erre van rákattanva 50 éves.

Hiába magyaráztam neki, hogy egy hónap 70%-ában itt vagyok bent.

Nem érti/értette, hogy mért nem akarom a maradék 30%-ot is feláldozni.

De azért gyere be dolgozni, mert túlórázni is kell. Nincsen dolgozó, kit osszak be. A Petit most műtik nem jön majd egy hónapig.

Betudnál jönni dolgozni ? Vicc nélkül 2 éve a nagyanyám temetésén felhívott hogy másnap betudnák e jönni. Egy temetésen ember !

És nem értik.

nov. 13. 16:56
 19/19 benhur1959 ***** válasza:
18 kit hívjanak?ha kevesebb a dolgozó kevesebbet kell fizetni,egy ember dolgozzon 2 helyett,a helyébe te is ezt csinálnád
nov. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!