Nem. Elég sok ünnep van, amikor valamelyik multi nagyot kaszál, mert minden birka veszi a sok szemetet, aztán a műanyag kacatok a kukákban landolnak. Én ezt nem támogatom.
okt. 30. 07:55
22/29 anonim válasza:
Nem. Lehet hogy aznap esti filmnek valami horror választunk, de ennyi.
okt. 30. 07:56
23/29 anonim válasza:
Nem kimondott ünneplés lesz, csak annyi, hogy Halloween hangulatát idéző sorozatokat tervezek nézni, illetve szintén ehhez passzoló zenéket tervezek hallgatni. Pl. Powerwolf szerintem jó sokat fog majd menni.
okt. 30. 09:34
24/29 anonim válasza:
Eredetileg talán tartanék bulit vagy valamilyen kisebb "szeánszot", de sok rossz körülmény ért engem az év második felében. Esetleg egy barátommal elmegyek valamilyen buliba.
35/F
okt. 30. 11:36
25/29 A kérdező kommentje:
Igazából én is egy maratoni horror filmezős estét tervezek, csak az a baj, hogy kb minden horrort láttam már. Talán a tv bedob valamit.
okt. 30. 12:24
26/29 anonim válasza:
Magyarországon nincs halloween.
Itt cigánybűnözés van.
okt. 30. 13:08
27/29 anonim válasza:
Nem. Külföldről behozott idétlenség, ami lényegében egy teljesen felesleges pénzkidobás, mint a Valentin napi ökörködés is.
okt. 30. 20:37
28/29 Szolovjov válasza:
Nem, mert Magyarországon nincs ilyen ünnep.
okt. 30. 23:58
29/29 anonim válasza:
„Nem, mert Magyarországon nincs ilyen ünnep.”
Ha ünneplik van. És tömegek tartják:D A mozis horrorfilmes halloweeni rendezvény amin voltunk konkrétan teltházzal ment. Volt jelmezverseny, mindenféle para díszlet stb
Ráadásul a halloweeni buli ahova mentünk is kiváltképp népszerű volt. Nem is beszélve arról, hogy még vidéken is számtalan tökfaragó verseny, csokit vagy csínyt házalás és egyéb rendezvény volt. Még apám 50-es ismerőse is halloweeni buliba ment a Balatonra:D Évről évre nagyobbat megy a Halloween idehaza és ennek módfelett örülök
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!