Megfogjátok ünnepelni a Halloweent?
Figyelt kérdés
Aki igen, hogyan?#Tökfaragás, ünnep
okt. 29. 19:00
1/28 anonim válasza:
"meg fogjátok" - igaz?
sztem kis aránya ünnepli érdemben
3/28 anonim válasza:
Én nem, de egy ismerősöm halloweeni bulit szervez.
4/28 Metionin válasza:
Nem, mi csak némi témába vágó használati tárgyat húzunk be minden évben a Halloweennek köszönhetően. Emiatt örülünk neki, hogy van de nem kezeljük ünnepként.
5/28 anonim válasza:
Megnézem az egyik Michael Myers filmet, én így ünneplem.
6/28 anonim válasza:
Meg, diszitessel es hazhoz jarassal gyerekekkel, az egesz kornyek ra van porogve.
Igaz, mi Cork-ban lakunk.
7/28 anonim válasza:
Jaj ne, most mindjárt jön a sok megmondó ember, hogy nálunk nincs Halloween, csak halottak napja.
8/28 anonim válasza:
Ú, Facebookon láttam egy olyan jó mémet erről. Ahogy a néni ellenzi a sötétben világító lámpásokat, de az már nagyon tetszik ahogy ott a vakító mécsesfény a temetőből. És persze oda kell irni, hogy a halloween az ördög teremtménye és a pokol tüzén ég el minden hálátlan pogány, aki ezt ünnepli. 🥰
10/28 Metionin válasza:
#8 Reméljük a nénnye akkor sem karácsonyt, sem húsvétot nem ünnepel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!