Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kire mondják azt, hogy zárkózott?

Kire mondják azt, hogy zárkózott?

Figyelt kérdés

okt. 26. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Aki nem szeret megnyílni embereknek, aki nem szívesen jár társaságba.
okt. 26. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Most én zárkózott vagyok, mert mindig bezárom a bejárati ajtót ha otthon vagyok. 😅
okt. 26. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A sittesek is zárkózottak.
okt. 26. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl. rám. Pedig én tök nyitottnak érzem magam. Csak nem pofázok ki mindent, ami a fejemben megfordul. De pl. a változásokhoz szerintem befogadóan, rugalmasan viszonyulok. De mivel amúgy keveset beszélek és megválogatom kinek mit mondok, így rámondják, hogy milyen zárkózott vagyok. Ez egy olyan tulajdonságom, ami nem változik, gyerekkoromban is így volt és most 40+ évesen is. Már néha meg szoktam erőltetni magam, hogy elkerüljem ezt a bélyeget, de nehezemre esik, mert alapvetően nem szeretem a semmiről való társalgást, a legmélyebb titkaimat meg nem fogom csak úgy elmondani.
okt. 26. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem.kb az összes introvertáltra, szóval legalább a társadalom 40%-a
okt. 26. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki új emberek előtt nem, vagy csak nehezen nyílik meg úgy igazán.
okt. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!