Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magányos emberek többet...

A magányos emberek többet vásárolnak?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akinek nem nagyon vannak barátai.

Állandóan költekezik, ezeket megírja nekem.

Anyám is állandóan a Temuról rendel.

Nem nagyon érintkezik senkivel a családon kívül.

A vásárlás pótolja ezt a hiányt?

okt. 26. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem hinném, a környezetemben pont hogy azok vásárolnak a legtöbbet, akik a legkevésbé magányosak.
okt. 26. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem ismerek reprezentatív felmérést, de én mint magányos ember sokat vásárolgatok, igen. Az is egy program, kikapcsolódás, és embereket látok.
okt. 26. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nemrég volt egy cikk, hogy az egyedülállók mennek közösségbe, pl.: bevásárolni, boltokba sűrűn, mert így akkor közösségben vannak, tehát ergo többet is vesznek.
okt. 26. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, a vásárlás instant boldogságforrás.
okt. 26. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Itt mi a helyes válasz?
okt. 26. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lettél lepontozva, de személy szerint örülök, hogy lepontoznak olyanokat, akik unalomból vásárolgatnak.

okt. 26. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem. Sokkal kevesebbet, hiszen a legtöbb pénz az általában szórakozásra, társas eseményekre megy el. Aki meg nem kocsmázik, nem jár koncertre, nem fizeti be magát a csapatsportra, stbstb...

Havonta akár több százezret is meg lehet spórolni, atzól füghően ki milyen ember.

okt. 26. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Bár vannak, akik a vásárlást (szinte) pótcselekvésként űzik, és ezzel terelik el a saját figyelmüket a magányról. Ugyanakkor, olyant is ismerek, aki messzebb nem is lehetne magánytól, és mégis (még saját állítása szerint is) többet vásárol, mint kellene. Szóval összetettebb dolog ez.
okt. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!