Mikor rendszeresen szedettgyógyszert irattok fel csak a nevét mondjátok vagy a mg-ot és az adagolást is?
Figyelt kérdés
A: Bisoprolol 5mg. Reggel 1 tabletta
Quamatel 20mg 2x1 tabletta
Vagy B: bisoprolol , Quamatel
okt. 25. 21:27
1/2 anonim válasza:
Semmit nem mondok. Háziorvos asszisztense írja fel nekem eeszt-be mindig ugyanazt. Gondolüm látja, mit írt fel korábban, nem látok bele. Én már csak a taj számom mondom a gyógyszertárban.
Quamatel 20mg-ből van valami 60db-os kiszerelés, azt könyörögtem ki, 3x csomagot. Fél évig nem is látom újra 😃 (sőt, most elég csak a fele, jól műkszik a sportos élet+szigorú diéta+korai vacsora. Egy évre elég lehet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!