Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szép embereknek általában...

A szép embereknek általában (nem mindig) felszínes nárcisztikus személyiségük van?

Figyelt kérdés
A szép emberek 90%-a akikkel eddig találkoztam valami elképesztő felszínes, unalmas, kihanemén, nárcisztikus személyiségű volt. Ez a trend?
okt. 24. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Most olyanokkal beszéltél akik szét vannak műtve meg fel van töltve a fejük? Mert azokról elképzelhető. Nekem előnyös a kinézetem, de soha nem voltam se beképzelt, se bunkó se felszínes. Át szoktam adni a helyem, mindenkinek segítek ahol tudok. Szerintem nem függ össze.
okt. 25. 11:52
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Párkapcsolatra is elég egy átlagos vagy hasonlóan szép jöhet csak szóba? Mintegy szint a szintjével?

okt. 25. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinek mást jelent., hogy ki kivel. Vonzalom kérdése, van akinél meg pénz. Nekem van párom, nálam ne próbálkozz.
okt. 25. 11:59
 14/18 A kérdező kommentje:

13

És hogy néz ki a párod?

Sok más csaj is hajtott rá?

okt. 25. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Semmi közöd hozzá!
okt. 25. 13:21
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Nyilván anonim fórumon nem fog visszajutni hozzá. Ne félj!

okt. 25. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sértődött a kis kerdezonk
okt. 25. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:

A szépség és a nárcizmus nem függ össze.

"A szép emberek 90%-a akikkel eddig találkoztam(...)"; kukacoskodás nélkül kérdezem: ez konkrét számokban kifejezve, hány embert jelent?

okt. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!