Hogy lehet létrehozni egy én központú rendszert?
Figyelt kérdés
okt. 23. 00:47
2/12 anonim válasza:
Az ember elméjében elvileg az létezik.
3/12 anonim válasza:
Milyen rendszert? Magadban vagy társadalmilag?
Ha magadban akkor azt érd el, hogy ne másokkal, a társadalmi elvárásokkal, stb. foglalkozz, hanem a saját boldogságoddal.
Ha társadalmilag akkor meg legyél elég karizmatikus és meggyőző ahhoz, hogy az énközpontúságot tömegeknek követendő példaként állítsd be.
4/12 anonim válasza:
Nincs még ilyenből elég?
Foglalt a terep. Sok lenne a konkurencia...
5/12 anonim válasza:
Azért hoznád létre, hogy ne keruljel trébe?
6/12 anonim válasza:
Tömegesen nem lehet mert az azok sokasága bugyuta birkaként követi az utasításokat. Nem eszesek, csak egyénenként. Nem tudod és nem is fogod megváltani a világot.
7/12 anonim válasza:
Ez már így is elég énközpontú! Inkább rombolni kéne!
8/12 anonim válasza:
Kimész az utcára, figyeled a zembereket és rájössz, hogy a "legjobb tanítók" ők e téren, a magyarok. "Csak én, nekem fontos minden" gondolkodásúak vagyunk.
9/12 anonim válasza:
Már létrehoztuk, jómagam és társam, azaz unokabátyám.
10/12 anonim válasza:
Felfele nyal lefele tapos.
Masokat lecopyz, mások ötletével magát fényezi, masokat irigyel, csak magára gondol, szidja akiknek nehezebben megy, akibe belerugtak abba ő is belerúg, minden ilyet csinál hogy magát hihesse többnek vagy nagyobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!