Mit gondoltok azokról a párokról, akik nem akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
Kifejezetten azokra gondolok, akik megtehetnék, hogy legyen nekik. Mind párkapcsolatilag, mind anyagilag, és egészségügyileg is megtehetnék.okt. 20. 19:31
11/24 anonim válasza:
Semmit, mert az ő dolguk, ami rám nincs kihatással.
12/24 Metionin válasza:
Teljes mértékben megértem, nekünk sem lesz. Amúgy meg magánügy.
13/24 anonim válasza:
Csipázom a gondolkodásukat, nagyon helyesen teszik.
14/24 anonim válasza:
Meg kéne érteni végre,hogy senkinek sem kötelező a gyerekvállalás! Borzasztó nagy felelőtlenség, ha a szülők nem akarják, csak kényszerből mert a pár szülei akarják vagy csak mert becsúszott! De a társadalom is tesz arról, hogy elmenjen az emberek kedve ettől. Mindenki akkor szüljön ha szeretne gyereket! Saját döntésre!
15/24 he84 válasza:
Én és a barátom szintén nem akarunk gyereket, bár ő volt, amikor még akart úgy általánosságban, de már egyéb körülmények miatt nem igazán. Én soha nem akartam és nem is fogok, több oka van, ám nem fogom részletezni. Csak annyit mondok belőle, hogy nálam nem főleg a politika, meg a média az oka, hanem egyebek is nagyon régóta. A politika és a média csak kisebb része az összes okom között.
És persze akkor 14-es válaszoló, ha anyagilag készen áll rá, meg hogyha elegendő időt tud majd fordítani a gyerekre, ezek is fontosak.
16/24 anonim válasza:
Helyesen teszik! Emberként állatkertbe szülni emberiség elleni bűntett!
17/24 anonim válasza:
De egy csomó mindent megtehetnénk. Miért pont erről kéne gondolni valamit?
Van lábad, fiatal vagy, van ritmusérzéked, miért nem mész el táncosnak? Mert nem akarsz. Ennyi.
18/24 anonim válasza:
Azt gondolom hogy van esélyük egy boldog életre.
19/24 anonim válasza:
4~ Ez hülyeség vagy szimplán kötözködés volt. Attól még gondolhatják intelligensen például, hogy ők valamiért nem képesek rá vagy a világ nem képes rá jelenleg és ezért inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!