Miért szeretem ennyire a stresszhelyzeteket?
Figyelt kérdés
Még akkor vettem először észre magamon, amikor versenyeztem.Olyan adrenalin fogott el, mielőtt felmentem a ringbe, amit korábban sosem éreztem.Imádtam tényleg.És azóta is azt veszem észre magamo, hogy minden stresszhelyzetet tökéletesen tudok kezelni és még élvezem is.Pl.forgalmi vizsgán, szóbeli érettségin is ezt az érzést éreztem.Amikor a pulzus, a szívverés megemelkedik számomra ez nagyon jó érzés.Minden ilyen helyzetben maximálisan magabiztos vagyok és mindig jól tudok teljesíteni, mert amíg mások félnek az ilyen helyzetekben, addig én a félelmet adrenalinná alakítom.Ti hogy tudtok teljesíteni nyomás alatt?okt. 20. 12:29
1/5 anonim válasza:
Van ilyen, adrenalinfüggőség. Gyorsulási versenyeken, vagy akár hegymászóknál.
2/5 anonim válasza:
Jó neked. Nekem már a harmadik létrafoknál 120 a pulzusom
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, mitől alakulhat ez így, de hasonlóan vagyok vele. Annyival nem értenék egyet, hogy szerintem pont az a különbség, hogy kiből mit hoz ki az adrenalin, de úgy tudom, hogy mindenki szervezete termeli :D
Vizsgahelyzetekben, vészhelyzetekben sziporkázok, olyan tisztán, élesen és gyorsan tudok gondolkodni, mint a hétköznapokban soha. Annyit tudok javasolni, hogy keress valami olyan munkát, ahol nagy a nyomás, jól fogsz teljesíteni és még élvezni is fogod.
4/5 A kérdező kommentje:
Olyan munkát tanulok
okt. 20. 14:08
5/5 anonim válasza:
Adrenalinfüggőség is lehet, ahogy az is, hogy tudod magadról, hogy ilyen helyzetekben tudsz a legjobban teljesíteni, ezért élvezed, amikor ilyen helyzetekbe kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!