Hogy lehetnék magabiztos ha sosem voltam az?
Nálam is ez a szitu. Fura dolog, szerencsére csak 2 és fél éve tart 3 éve dolgozok szóval megúsztam, csak az a baj, hogy ha elkerülök innen akkor marad a hajléktalanság, nem tudok beszélni, nem jutnak eszembe a szavak, mindent kétszer kell meggondolni mielőtt csinálom és mindezt úgy, hogy más ne nagyon lássa. 26 évesen ez nagyon kellemetlen. Plusz még félek is, mindentől.
Tanácsot nem adtam, de nem vagy egyedül.
Akkor eszerint a 20-as éveid elején jársz?
Milyen nemű vagy? Inkább ilyen irodista munkákat tudsz pályázni, vagy mire van készséged?
Lehet, az alapoktól kellene kezdened.
Nekem az adott önbizalmat, hogy olyan dolgokkal kezdtem foglalkozni, amikről tudtam, hogy ügyes vagyok bennük, jól mennek, így sikerélményt adnak, amik meg határozottságot és önbizalmat, magabiztosságot.
Biztosan neked is megvannak ezek a dolgok, szóval érdemes lenne több időt ilyenekkel tölteni, esetleg sportolni, többet mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!