Miért így néznek ki az építőiparban dolgozók?
Szép estét! Hát így elsőre biztosan hülyén hangzik a kérdés, de kifejtem mire gondolok.
Minden reggel korán kelek, korán kezdődik a suli.Leszállok reggelente a vasúton 6 órakor.A vasúttal szemben a Coop mellett 6-8 munkás tipikus építőipariak.Könnyen fel lehet őket ismerni.Munkavédelmi bakancs, munkás nadrág(általában meszes vagy téglás).Piros marbi, köhögnek.Nyáron a rövid ujjú alatt látszódik a felkaron a lekopott szív tetoválás.Orbitális nagy karok.Reggelente kakaós csiga a kézben vagy pár zsemle és 50-60dkg párizsi.És természetesen a platós teherautó hátul a rögzítetlen betonkeverovel.És ezt így minden reggel.De imádom őket mindig mosolyt csalnak az arcomra.
Nem tudom mi mást vehetnének fel ruhának, mivel akik építenek azok, nyilván nem szmokingban fognak építeni, mert tiszta kosz meg anyag lesz a ruhájuk. :D
Enni, meg hideg kaját esznek, mivel az ételhordót nem lenne hol megmelegíteni. :D meg amúgy is, az ilyen pékáru meg szedvics könnyű kaja, nem egy marahpörkölt. :D a karjuk meg edzésben van, mivel mindig emelgetnek meg kétkezi munkával építenek.
Engem az zavar, ha elkezdenek füttyögni meg beszólogatni ha elmegyek mellettük. Egyébként nem zavarnak.
Én annyit kezdtem ezzel (amellett, hogy néha én is beszálltam a szakmába egy rövid időre), hogy ők azok az emberek, akik miatt biztosan tudtam, hogy tanulni akarok.
A munkavédelmi felszerelés indokolt, a teherautó munkaeszköz. A munka korán kezdődik, sokszor kemény. Reggel enni kell, meg inni:) ennyi, semmi extra. Ez az élet leradírozza az embereket és sokaknak kényszerpálya. Arra törekedj, hogy ne kelljen kényszerpályán mozognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!