Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki rajtam kívül imádja...

Van aki rajtam kívül imádja az esőt?

Figyelt kérdés
Aki igen miért? én imádom ha bent a meleg szobámban hallom, hogy kint szakad az eső. engem ez megnyugtat. aki szereti az esőt, ti mi okból?

#Eső imádás
okt. 15. 12:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Én csak mert ápol es eltakar.

.ilyenkor nem lesik a pasik a nőket mert mindenki fel van öltözve normalisan en meg nezhetek ki akarhogy mert a kutya se törődik senkivel higy néz ki, esőben.

okt. 15. 12:16
 2/15 anonim ***** válasza:
43%

Pl kenyszeresen sminkelek. Na esőben nem szoktam. Mert ugy se les senki mert rohannak, meg esoben valahogy nincsenek meg ezeke a nok pasik közti lesések flörtök vagy r.banckodás vagy a párjuk melletti fejben megcsalások se. Meg semmi játszma.

Tiszta erkölcsös az egész. Mindenki elhúz a gúzsba haza vagy a meloba.

okt. 15. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Én csak ha nem jár nagy széllel, villámlással, égdörgéssel. A monoton, áztató esőt szeretem, ahogy dobol a párkányon, éjjel főleg, jól tudok rá aludni.
okt. 15. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretem. Abban is van valami, amit a második ír, bár én esőben is ugyanúgy sminkelek, mert ha megyek valahova ami nem a sarki bolt, megvan az alap sminkem és kész, de igazából ez is tök jó tényleg az esőben, hogy mindenki magával foglalkozik és azzal, hogy odaérjen, ahova megy. Eshetne minden nap.
okt. 15. 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert nem kell ioyenkor locsolnom. Kölykök sincsennek az utcán, csend van és nyugalom.
okt. 15. 12:31
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Ha bent lehetek akkor nem rossz. Csak sajnos többnyire muszáj kimenni, olyankor meg gyűlölöm.
okt. 15. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Imádom az esőt, mindenkor, minden formájában! Engem az se zavar, ha elázok az utcán. Nem érdekel, ha mellette dörög, villámlik. Nem érdekel, ha napokon keresztül csak esik. Lételemem az eső, főleg nyáron. 🌧️

"I'm only happy when it rains!"

okt. 15. 13:03
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Mindig is szerettem az esőt, de mióta kertes házunk van, még jobban szeretem, mert nagyon jót tesz a földnek, a növényeknek.
okt. 15. 13:05
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk ezt nem értem, pl a tömegközlekedésen a járművön már senki nem siet jobban, mint napsütéses napokon….

okt. 15. 13:06
 10/15 anonim ***** válasza:
20%

#9:

És? Ez most hogy jön ide? 🙄

okt. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!