Lányok, mennyire vagytok szégyenlősek, ha a testetekről kell beszélni?
Figyelt kérdés
Pl anyukáddal, barátnőiddel, pároddal. Bőrhibákról, szőrtelenítésről, stb, mennyire beszéltek erről könnyedén?okt. 14. 15:02
11/15 anonim válasza:
nem vagyok szégyenlős, csak nem akarok ezekről beszélni. Mi közük van hozzá?
Egyáltalán ki az aki kibeszéli a szőrtelenítést?
"Képzeld, leborotváltam már a lyukam körül a seggszőrt. " ..nagyon jó beszélgetés lenne.
13/15 anonim válasza:
Semennyire nem vagyok szégyenlős,viszont ezek közül csak a szőrtelenítés szokott téma lenni,mivel eléggé szőrös típus vagyok,ahogy anyum is.Ez a dolog barátnőkkel is szóba kerül,kapcsolatban meg semmi sem tabu.
14/15 anonim válasza:
Nem tartom szégyenlősségnek, csak nem tudom ezekről a témákról mit és miért beszélgetnék ismerősökkel.
15/15 anonim válasza:
Ilyen dolgok csak a barátnőmmel kerültek szóba a strandon,de egyáltalán nem szégyelltem semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!