25-30 közöttiek Ti hol tartotok az életben?
Magánélet, karrier?
Meg vagytok elégedve az eddig elértekkel?
Én nem vagyok a sajátomat elégedett, tiniként nem így terveztem a 30 körüli éveimet. Ez van :(
8 9 10
Basszus! Az ilyen válaszok adjak vissza a hitemet az emberiségben. 🙏
Hálistennek vannak még akiknek helyén van az értékrendje!
Hát kicsit "túlkoros" vagyok a kérdéshez, de ennyi idősen kb sehol nem tartottam. Kb ilyentájt költöztem össze párommal, aki azóta a férjem. Karrier? Ccc... Hagyjuk 🥲 Fizetés? Nem sokat nyomott.
Amúgy alighanem nálam is az a baj, hogy tiniként nem terveztem. (Igazából apám szerint úgyse lett volna belőlem semmi... Akkormeg minek erőltessem?)
Semmi. Nulla. Nem lőttem a szüleimet negatívba azért,ndm herdáltam el értéktelen dolgokra, fogyasztási cikkekre amit tőlük kaptam. Ennyi. De nincs is megtakarításom vagy bármi. A karrierem nem indult be. (Az két év múlva, most tetszett meg, 32 évesen vagyok az első munkahelyemen, ahol hosszabb távon el tudom képzelni magam.)
Azóta már van megtakarításom, egy egész millió forint....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!