Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért a külső...

Az emberek miért a külső alapján itélnek?

Figyelt kérdés
Én nem a külső alapján itélek képzeljétek.
okt. 13. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Az emberek miért általánosítanak?
okt. 13. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

1-es vagyok

Hoppá, most én is általánosítottam. :O

okt. 13. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Hű, elképzeltük. És akkor most nézzünk rád fel? 🙄
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Tuti nem lany vagy kerdezo!
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Ok, és?
okt. 13. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszed, hogy nem az alapján ítélsz. De sokakat így tanítottak, a média is ezt tanítja, ezt látják az emberek, és ehhez szoktak hozzá. Ezt látták gyerekkoruk óta, az emberek eltávolodtak Istentől.
okt. 13. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Ez van belénk kódolva.
okt. 13. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert azt látjuk meg elsőre, sokmindent elárul az ember mentális állapotáról, higénia igényeiről, gondolkodásáról. Az öltözéke, a haja, az arca, ha nő akkor a sminkje. De nem teljesen. Azt gondolom, hogy csak külső alapján ítélni hülyeség, a megnyilvánulása megszólalása ami igazán számít.
okt. 13. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Akkor gondolom te bármilyen külsejű emberrel összejönnél, mert neked nem fontos a külső. Igénytelen vagy ezen a téren. Nincs igényed olyan társra, aki számodra vonzó külsőre

A te dolgod.

okt. 13. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én első alkalommal mindenkinek adok egy "esélyt", hogy bebizonyítsa, tud jófej és intelligens lenni. Külsőtől függetlenül.

Bár úgy gondolom ez nem egy különleges vagy elismerendő dolog. Téged ez miért zavar, ha te nem így élsz?

okt. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!