Az emberek miért ennyire külsőségesek, hogy ennyire külső alapján ítélnek?
1
De senkinek nem esik le, hogy mekkora ostoba hülyeséget csinálnak?
Vagy nem is az a lényeg, hogy az ember ésszerű legyen hanem azt csinálja ami jól esik és ami könnyebb?
Ez pont olyan, mint egy büdös étel. Ha rossz a szaga meg se kóstolom hiába mondják, hogy jó ízű.
Ha egy fiú ronda akkor nem ismerkedek vele. Nem érdekel mennyire szép a lelke, meg milyen jó fej. Nem akarom mindig a rusnya pofáját meg a gyík testét látni.
3
Undorító vagy!
4
Igen, az emberek 97%-a.
Az egy közkeletű félreértés, hogy az ember értelmes lény. Szeretjük magunkat így nevezni, mert jól hangzik.
Valójában a döntéseink döntő hányada érzelmi, indulati indíttatású, az értelmünket pedig sokszor csak arra használjuk, hogy ezen döntések elé egy értelmesnek látszó homlokzatot kreáljunk, amivel megmagyarázzuk, hogy miért volt logikus a döntés.
Mert azt látják meg először!
Pont tegnap hallottam valakitől, hogy ha neki nem tetszik külsőleg a csaj, minek menne oda hozzá?!
Hát így megy ez!
Egyszer vakrandiztam egy olyan nővel, aki úgy nézett ki mint a Pamela Anderson.
Utálom az ilyen kinézetű nőket.
Eltelt 10 perc beszélgetéssel és oda voltam a személyiségért. Aztán még nekem esett rosszul, hogy nemet mondott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!