Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szakítás után megtartjátok a...

Szakítás után megtartjátok a kapott ajándékokat, vagy kidobjátok őket?

Figyelt kérdés

#Járási ajándékok
okt. 12. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

2 olyan férfi volt az életemben , akik nagyon aggódtak azon, hogy nehogy jól járjak, nehogy jó legyen nekem, mindenképpen tönkre akarták tenni az életem. Az egyik pénzes volt, a másik csóró, mindkettő másképp volt rosszindulatú, a pénzes a megfontoltabb szadista, lassú víz partot mos típus, az ex férjem, a csóró meg a hebrencs típus, megcsalt, kitárgyalt, hátbaszúrt, szórakoztatta a ribiket azzal, hogy engem ártatlan mocskolt nekik, hogy melegen tartsa a helyét náluk, a pletykák által.

Mindkettőtöl tartottam meg dolgot.

Az exférjem aki azzal dicsekedett, hogy tőle minden nő “csóré seggel” ment el és ő sose fizetett gyerektartast, tőle egy ingatlanrészt tartottam meg, ami nem ért csak vagy 30 ezer eurót, de ő perekre elköltött vagy 50 ezret, hogy lemondasson róla, kijátssza a kezemből.

Végül nem sikerült neki, de nekem se érte meg, mert pokollá tette vagy 15 évemet es a gyerekünkét is.

A csórótól meg egy 500 eurós értéktárgyat tartottam meg, amit nekem vett, de persze nem gondolta komolyan, minden vitánál visszakérte, vagy rongálni akarta. Végül nem sikerült neki, mert véget ért a kapcsolat, csoda folytán. Azóta is írkál hiába tiltom!

Ki akart rúgatni a munkahelyemen is, mert rájöttem a nőügyeire es szakítani akartam!

Azutan zsarolt!

Szóval ilyen “baráttal” nem kell ellenség!

okt. 13. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Megtartottam. Pár ékszer, autóba kiegészítők, füles, pár karácsonyi pulcsi. Most miért dobjam ki ha szeretem őket? A nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót visszaadtam volna ha kéri, de nem kérte.
okt. 13. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Volt amit megtartottam, de nem tekintek rá úgy, hogy "ezt a xy-tól kaptam", egyszerűen használati tárgy. Vagy pl.volt hogy könyvet kaptam, beírással, azt kiszedtem belőle. Nagyrésze viszont kuka lett, nem jelentettek annyit, hogy megtartsam.

Ha valaha vége lenne a férjemmel, akkor a tőle kapott dolgokat azt hiszem megtartanám, viszont jól el lennének pakolva.

okt. 13. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Van egy lezárt szekrény a szobámban. Az emlékek szekrénye. Na, ott jó helye van az ilyesmiknek.
nov. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!