Melyik típusba tartozol: aki elér egy szintet és az neki elég, ha azt megtartja, vagy pedig mindig többet szeretnél, mint amid van?
Lehet ez munkahely szempontjából, tehát hogy egyszerű mezei ügyintéző szintjén vígan elvagy, vagy pedig végigjárnád a szamárlétrát?
Vagy pl. ahol most laksz, az elég neked, vagy inkább keresnél kicsit nagyobb lakást, akár családi házat stb.
Minél több könyvet szeretnék
-Könyvmoly.
Mindig többet akarok. Elég zavaró tud lenni számomra, hogy sok minden nem elég nekem, meg a páromnak is.
De azért sokat is köszönhetek ennek, mert akkor még mindig ott nyomorgnék sokkal szarabb meló helyen a többiekkel akik utálják, de nem váltanak hiába a lehetőség.
Én főként a munkámban teljesedek ki, ott tényleg több kell nekem - mindig nagyobb kihívást szeretnék, több pénzt, nagyobb felelősséget, még többet tanulni, szakmailag fejlődni. Sajnos ez a fajta "mohósságom" úgy érzem elég elviselhetetlenné tesz és sokat váltottam is emiatt állást.
Másban viszont ez nem jelenik meg nálam. Úgy nincs meg ez bennem, hogy mindig jobb telefont, drágább cuccokat vagy szebb párt akarnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!