Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok is tudnak olyan büdösek...

Lányok is tudnak olyan büdösek lenni mint a fiúk?

Figyelt kérdés

okt. 7. 13:42
1 2
 1/11 kürtőskalácska ***** válasza:
92%
Igem
okt. 7. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Pukizni tudunk olyat, az biztos🤣
okt. 7. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Itt a könyvtárban az előbb ment el három kifestett csirke az asztalom mellett.Kb 19-20 évesek.

Csípős hónaljszag és az egyikről beizzadt punaszag jött, de valami elképesztő. Persze festett köröm, vasalt haj és tépett zsákgatya nem hiányozhatott.

okt. 7. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
TudnK
okt. 7. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor vagyok kifejezetten az, ha megjön a havim. Hormon.

Szóval igen.

okt. 7. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Még büdösebbek is mint a fiúk.

Menszesz idején. Intim területen is büdösebbek, ha megizzadnak.

okt. 7. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
A punci is mindig büdösebb mint a fütyi
okt. 7. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hajjaj :D

Gimi végéig versenyszerűen sportoltam, abban az öltözőben volt egy buké. Mikor fizikai munkát végeztem, szintúgy. Egy ponton túl hiába zuhanyoztál akár aznap reggel, használtál erős izzadásgátlót, plusz dezodort, szakadni fog rólad a víz, és igen, lesz szaga.

Volt olyan lakótársam, szintén nő, akinek zárt cipőben olyan lábaszaga lett, hogy az első világháborúban biológiai fegyverként vetették volna be. Mindent megtett, amit meg tudott, pamutzokni, igazi bőrből készült cipő, lábspray, lábmosás, így is mindig illatos praclikkal ment el dolgozni, és penetráns lábszaggal jött haza, mikor már nem volt elég meleg egy szandálhoz.

okt. 7. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező! Ültél már te igénytelen, menstruáló csaj mellett?
okt. 7. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tesik után az öltözőben is volt egy jellegzetes szag, ami tömény izzadtságszagból, parfümből (olcsóbb fajta), meg 1-2 dezodorból állt össze. Gimi végére ahhoz a szaghoz csapódott még a cigié is, az már nagyon sok volt.
okt. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!