Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire büdösek a férfiak?

Miért ennyire büdösek a férfiak?

Figyelt kérdés
Az "alap" szagra gondolok, nem az egyéb illatokra. A tesztoszteron miatt? Tömegközlekedésen meg lehet halni, annyira eszméletlen büdösek teljesen jól szituált férfiak.
2023. szept. 14. 06:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Nők se különbek elhiheted. Főleg ha halat nevelnek a lábuk között.
2023. szept. 14. 06:43
 2/25 anonim ***** válasza:
89%

Az vagy, amit megeszel. Aki minden szart eszik össze, az büdös.

Én se páromnak, se apukámnak nem érzem a testszagát. Nem minden férfinak büdös a testszaga.

2023. szept. 14. 06:46
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

Mert nem zuhanyoznak gyakran. Nem használnak illatos tusfürdőt, nem tudnak mosakodni, csak leveretik magukat vízzel.

Ugyanolyan retkesek maradnak.

Sok pasi ismerősöm hosszabb ideig hord egy pólót, mert pl "tegnap csak 1 órát volt rajtam".

Az alatt az 1 óra alatt is megizzad. Ma is beleizzad, ezzel felerősítve a több napos hónaljszagot.

2023. szept. 14. 06:48
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Anyám is mindig azt mondja, hogy èrzi a buszon a fèrfiak ecetes szagát.

Én nem èrzem, lehet túl jó a szaglásotok.

2023. szept. 14. 07:23
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, hogy neked milyen klassz a szimatod, hogy teljesen meg tudod különböztetni a női bűzt a férfitól!

Esetleg a fing szagot is ugyanolyan profin meg tudnád különböztetni, hogy ki eresztett budösebbet, a nő vagy a férfi? 🤔

Istenem, hogy miért léteznek iyen emberek, mint te is vagy?

Azt hiszed, hogy a nők nem tudnak brutál büdösek lenni?

Ti sokkal igénytelenebbek vagytok, mint a pasik.

Csak beszélgess el pár takarítóval, akik utánatok mennek be takarítani pl, nyílvános wc-be, vagy Pláza wc-be,vagy akár egy irodaház wc-je is hányingert keltő tud lenni a nők után.

Úgyhogy ne csak a pasikat fikázd le!

2023. szept. 14. 07:34
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

Aki ápolt,az bármilyen nemű,nincs szaga.A friss izzadtság is szagtalan,pár óra,mire szaglik.

Férfiként is naponta kétszer illatos tusfurdővel zuhanyzom,16 éve korom óta használok golyós stiftet.Nem parfumözöm magam agyon,hanem csuklóra,kicsit a nyakra.Testápoló krémet is használok,illetve a lábamra, a zokni alá hintőport.Fogmosás után szájvizet,és minden étkezés után vízzel kiöblítem a számat.Nem dohányoztam sosem.

Alsóruhám naponta váltom,inget,pólót már egy viselés után.

Cipőmet este szellőztetem,és egymás utáni napokon nem veszem fel.

Igaz,hogy zsíros kajákat,gyorskajákat nem szeretem,nem eszem.

Sok férfi munkatárs van,aki szintén figyel magára,mert nekem sem tetszik,ha egy férfi kanszagú,ápolatlan, "jóvan az úgy"...

Viszont meg kell mondjam,hogy tegnap a HÉV-en mellém ult három irodista negyvenes nő és csevegtek.Ékszer,ápolt haj,ruha,eddig rendben volt.De olyan penetránsan budös szájszaguk volt,hogy hihetetlen.Nem cigiszag,hanem amolyan felmosórongy-szag. És alulról is elég érdekes sajtszagok jöttek, ahogy a szoknyás lábukat ide -oda tették.Alig vártam,hogy leszálljak.Fiatal csajoknál ezt még sosem éreztem,inkább ott a cigiszagot.

Ecetes szag pedig egyrészt az alkoholizálókra, másrészt a cukrosokra jellemző,vagy gyógyszerszedőkre.Utóbbi kettőről nem tehet senki.

F

2023. szept. 14. 07:38
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

Szia.

Ez most úgy néz ki,megmagyaráznád a magad védelmében,hogy téged ne nézzenek igénytelennek.

A kérdező azt hisz amit akar, én leszarom a véleményét.

2023. szept. 14. 08:05
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

Ebben nincs nagy kulonbseg.

Azert a ferfiaknak ahogy a noknek is van nemiszervuk meg honaljuk.

Raadasul nem akarok a nok ellen szolni, de a menstruacional is sokszor szamoltak be maguk a nok hogy meg ruha alatt is erezni lehet a dolgot amikor megjon es tampon is van. Volt meg egy gyakori kerdes hogy egy srac szokta ezt erezni ilyen fem szaga van, es a nok tobbsege ezt elismerte. Egyebkent maguk a nok is szoktak ettol neha undorodni. Meg van egy jellegzetes szaga amikor kiszeded a tampont... jellegzetes.

A nok is finganak, bofognek, reggeli szajszag nekik is van plane party utan sorivas utan szep feher nyelvvel. A nok is szoktak fingani, bofogni, lehelni amit kozelrol lehet erezni es valamikor valljuk be a gyucsany oszodi beszed szintu igazsagot, reggel elxurja nehany no is, nem mos fogat es okadek buz jon a szajbol.

2023. szept. 14. 08:09
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Büdösek a férfiak? Ez nekem új.
2023. szept. 14. 08:36
 10/25 anonim ***** válasza:
78%

A cerfiaknak eros izzadtsagszaga fingszaga van.más a test vagy ph háztartásuk is.

A nők.ph ja is sokkal gyengébb.

2023. szept. 14. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!