Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mennyire gáz, hogy még két...

Az mennyire gáz, hogy még két évvel a történtek után is azt találgatom, hogy hogyan kerültem egyik helyről a másikra?

Figyelt kérdés

A Fővárosban lakom, itt az egyik barátom panellakásában ünnepeltük közösen a névnapját

Én többet ittam a kelleténél.

Az utolsó emlèkem az, hogy megyek le a lifttel. Innentől egy filmszakadás.

Másnap délelőtt egy számomra ismeretlen nagyközség egyik padján ébredtem fel. Mint késöbb kiderült, Sárrétudvariban.

Fogalmam sincs, hogyan kerültem oda.

A családom fejveszve és kétségbeesve keresett.

A barátok egybehangzó állítása szerint senki sem vitt el oda még prankből sem.

Végképp nem tudom, hogy ki vagy mi vitt el oda.

Szerintük nem kellene törni a fejem a magyarázatokon, hanem elfeledni az egészet.

Az eset óta nem iszom

okt. 4. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Ufok elakartak rabolni, de félúton meggondolták magukat és inkább kiraktak.
okt. 4. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Püspökladánytól oda csak busz jár, vagy kocsival vittek odáig.
okt. 4. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Koliban voltam így majdnem hetente, hogy sikerült valahogy visszateleportálnom a szobába bárhonnan. Néha megszokásból az otthoni koordinátákat adhattam meg a mágusnak, ettől eltekintve elég kényelmes módja az utazásnak, kár, hogy kicsit sokba kerül a rengeteg ivás miatt.
okt. 4. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem voltál egy kicsit "megviselt" odalent?
okt. 4. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetne megcsinálni, vannak sztorik emberekről, akik egy másik országban tértek magukhoz egy túl jól sikeredett este után. Nekem hála a fiatalkoromban állandóan túlórázó őrangyalomnak az volt a max, hogy a vonaton ébresztettek, hogy útlevelet készítsem elő, mert kérni fogják. Annyit tudtam kérdezni, hogy miért, hülyének voltam nézve, hát kilépünk az országból meg a Schengeni részről is, mi az, hogy miért (nem mostanában volt ez se). Pánikolva szálltam le Záhonyban, mert se az útlevelem nem volt nálam, se Ukrajnába nem akartam kiruccanást tenni. Valószínűleg Nyíregyházán akartam meglátogatni az egyik rokonomat hajnalban részegen, én Budapesten voltam bulizni. A hazateleportálás meg általános. Mióta van okostelefonom, legalább nyomon tudom követni, hogy hány kört mentem a 914-esen, mielőtt ledobtak volna a Dél-Pesti buszgarázsnál.
okt. 7. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!