A jó emberek mind meghaltak a Covid alatt?
Figyelt kérdés
Úgy érzékelem, hogy lett egy nagyon nem jó irányú változás emberi minősében a Covid óta.
Nagyon sok ember volt akkor aki felemelte a hangját az elnyomás, náci, eugenikus módszerek ellen de valahogy elhalkultak, vagy elhallgattatták őket.
Mind meghaltak vagy csupán feladták a harcot, meghasonultak?
okt. 3. 12:47
2/18 anonim válasza:
Elnyomás, náci módszerek? Mire gondolsz?
3/18 anonim válasza:
A főkérdésre reagálva: maradtak még jó emberek, bár rohamosan csökken a számuk.
4/18 anonim válasza:
Régen is sok hülye volt és ma is. Nekem ez a véleményem.
6/18 anonim válasza:
Én egy emebrt sme ismerek, aki covid-ban halt meg.
7/18 anonim válasza:
Igen, a COVID-ot célzottan a jó emberek kiirtása miatt fejlesztették ki az oroszok az USA-val összedolgozva, amelyet aztán Kínából indítottak. Természetesen Kína tudott róla és direkt fogadta a vírust, hogy tőle induljon.
8/18 anonim válasza:
Nem, csak a hitetlenek haltak meg meg azok, akiket félrekezeltek az orvosok.
9/18 anonim válasza:
Én se ismerek senkit, aki cvidba halt volna bele.
Viszont olyat többet is, aki az oltás felvétele óta rohamosan rosszabb állapotú vagy azóta többször volt cvidos.
Hát nem fura?!
10/18 anonim válasza:
Nem haltak meg mind. A maradékot amikor beoltották a bilgéc csipjével, az agyhullámaikat az 5G tornyok bekapcsolása óta befolyásolják. Ha nem volt rajtad alufólia védősisak a kérdés kiírásakor, akkor a náci eugénikusok be fognak mérni és elszámoltatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!