Mit tegyek ha úgy érzem romokban az életem?
Figyelt kérdés
A húszas eveim közepén járok és mozgasserult vagyok. Igazi kapcsolatom gyakorlatilag nem volt még. Voltak nők akikkel voltam, de mindig az lett a vége hogy otthagytak, mert szerintük túlságosan magamnak valo vagyok. Az igaz, hogy haragot érzek amiért ez történt velem és amiért kiszolgaltatott lettem. Nem tudok megbekelni a sorsommal. Már többször akartam öngyilkos lenni. Sokszor mutottek sokat küzdöttem ezért az allapotert ahol most tartok. De időközben megkeseredtem. Az emberek nem fogadtak be igazán soha, pedig nem vagyok hülye. Anno sikeres akartam lenni. Jól is tanultam, de semmi nem lett beĺölem emiattokt. 2. 09:39
1/4 anonim válasza:
Mitől vagy mozgássérült ? Mit takar ez pontosan ?
2/4 anonim válasza:
Lehet, testet kellene cserélnünk, nekem már nincs igényem a nőkre, csak a hobbimnak élek(autószerelés), meg a macskáknak.
Én a párkapcsolatosdit elengedtem rég, pedig fiatalabb koromban nagyon is érdekőpdtek utánam a nők.
Csak elkezdtem gyógyszereket szedni, amik enyhén szólva impotenciát okoztak.
Talán ez a megoldás, ha az ember ki akar szállni ebből a vonatból.
Egyedül amúgy is jobb.
3/4 anonim válasza:
Én meg annyi nővel kipróbáltam, sovány, kövér, alacsony, baromi magas, minden látező, én is meguntam. Meg arányában kb 8ból 1 ami tényleg tök jó, 80-100ból max 5. Élj a hobbidnak, találj valamit ami érdekel, a nőkkel ne foglalkozz. Nem ér annyit az egész. Akár fizetős megoldásokban is gondolkozhatsz, tűzoltásnak lehet alternatíva, (én sosem próbáltam) legalább rájössz, hogy tényleg nem ér annyit az egész
4/4 anonim válasza:
Semmi értelem a nők miatt szenvedni. Nézz filmeket , xbox , foglalkozz akármivel amit tudsz így csinálni és érdekel. (Gondolom dolgozni nem tudsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!