Milyenek a prolik? Hogy jellemeznéd őket?
10+
Csak mellékesen: akinek például jó egy szerény életvitel alsó-közép szinten és - nem mocsokban élve - megvan belőle a saját igénye, az még nem proli vagy nem igénytelen. Sokan képesek összemosni.
Pénzes vén proli például Bochkor Gábor. Buta, indokolatlanul beképzelt, nem szeret vesződni olyan dolgokkal, mint sport, normális étrend, tájékozódás, és olyan a véleménye a legtöbb dologban, mint egy félalkoholistának egy dohánybolt előtt.
Kisvárosban élek vidéken, és rengeteg "proli" ember van itt: lepukkantak, beképzeltek, tanulatlanok, az alapszükségletnek élnek, de vmiért óriási önbizalmuk van a semmire.
13#
Mi az hogy alapszükséglet?
Van szükséglet meg igénylet. Ahogy haladunk előre az időben, valamilyen értelemben a fejlődésképtelen prolinak lesz igaza.
Olyan emberek, akik egészségtelenül élnek, bántalmaznak másokat, ha nem fizikailag, akkor máshogy. És büszkék az ilyen dolgokra. A pénzüket gyorsan elköltik valami egészségtelen dologra, számukra az a férfi, aki egészségtelenül táplálkozik.
Az emberi egészséget, és a természet védelmét, nem értékelik.
Akik normálisan gondolkodnak, nem szeretik károsítani magukat, és a természetet védik, azokra könnyen megharagudnak, általában akkor, ha normálisan viselkednek, vagy valami normális kijelentésük volt.
Azért sok ember nem ilyen, vannak még, akik normálisan gondolkodnak, gyárakban is.
Az olyanoknak mondom, hogy ne dolgozzanak olyan helyen, ami csak tönkreteszi az embereket, és a természetet.
Az előző hozzászólásomat a kérdező kérdésére írtam, nem a többiek értelmetlen szövegére. Ez a sok külföldi név, meg sok dolgot nem is kellett volna ideírni, nem is illik ide.
A kérdező, a szegényebb rétegről kérdezett, arra válaszoltam én is, ne keverjétek a dolgokat, nem is külföldről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!