Miért mondják hogy a covid miatt csökkent a gyermekvállalás?
Vagy az otthon maradó szülő kaphatott volna valami kompenzációt hiszen ebben az esetben nem ő döntött úgy hogy otthon marad.
Szegény a túrót, csak értelmes dolgokra nincs pénz, miközben mennek a haszontalan gigaberuházások. Mindegy, nem a politika topikban vagyunk, nem akarom elvinni ebbe az irányba. De az szerintem könnyen belátható hogy a covid alatt sokan magukra maradtak a bajban, ami nem túl motiváló.
A covid "miatt" vagy a covid "alatt"?
Mert azt simán el tudom képzelni, hogy amit a szülők leműveltek, az sokakat eltántorít. Én sem covid előtt, sem most nem akarok gyereket, és amikor megkérdezik, miért, most már mindig tudok a covidra mutatni, hogy így sipítoztatok, amikor időt kellett tölteni a gyerekkel, és nem lehetett másoknak lepasszolni.
17, mese. Nem volt olyan "hivatal", ahol külön átmenetileg ne szünetelt volna az ügyintézés.
És lehet, hogy ti akkor csináltatok gyereket, de a többség nem olyan ösztönlény, hogy hm, itthon vagyunk, mi legyen, dugjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!