Elrontottam volna a fiatalkoromat?
Most 27 éves vagyok és sosem voltak barátaim, haverjaim, eléggé magányos voltam mindig is és jelenleg is.
Bulizni is csak egy párszor voltam egyrészt nem az én világom meg nem is volt hozzá társaságom (az a pár alkalom az a tesóm által jött össze). Barátnőm sosem volt, csak a húszas évem elején néhány kaland összejött a csodával határos módon.
Most ugye 27 vagyok és azt érzem hogy valami kimaradt a fiatal koromból. Nagyon gyorsan elment az idő. Mások szerintem több jót éltek meg és nekik lehetett igazán jó a fiatalkoruk.
Mit csinaltal helyette?
Kapcsolat nem artana, mar ha van ra igenyed.
Nem vagy lemaradva. Én 26 évesen becsicskultam egy nőnek 15 évre. 41 voltam amikor elhagyott és akkor kezdtem belecsapni a lecsóba. A kapcsolat alatt "nem lehetett".* Ma 52 vagyok és behoztam a lemaradást, sőt, ma is király az életem ilyen téren.
* azóta megtanultam a saját határaimat is meghúzni és azt az öntiszteletet, hogy kiálljak a saját igényeim mellett.
Majdnem egyidősek vagyunk (29 vagyok), és szerintem még nem múlt el a fiatalkor. Nem tudom, hogy vagy fizikailag, de nálam nincs különbség a 18, meg a mostani életkorom közt. Mégis mi tart vissza, hogy most menj bulizni, ha akarsz? Én még járok. És az ötvenes éveit taposó anyukám is jár, és ő sem érzi magát túl öregnek ahhoz, hogy jól szórakozzon.
Ha meg nem akarsz, akkor nem akarsz, nem erőszak a disznótor. Valamiért úgy érzem, hogy férfi vagy (jaíts ki, ha tévedek), ti meg úgy öregedtek, mint a bor, minél idősebb, annál értékesebb, szóval számodra, barátom, most jönnek a jó évek, mikor válogathatsz.
Lemaradva akkor vagy és leszel, ha továbbra is egyedül leszel, nem lesz társaság akivel eljárj.
Az én esetemben 25 felett kezdett el széthullani ez a baráti kör szórakozás...nálam kb. ekkro maradt abba.
Végeztünk a tanulmányainkkal....25 éves korára mindenki elkezdett dolgozni hol itt hol ott...van aki elköltözött...így minden lecsökkent szépen lassan...már csak 2-3 havonta futunk össze páran, de inkább csak kettesével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!