Történt már ilyen veletek?
Nekem csak olyan volt mikor kényszerbol veszek ajándékot mert elvárja a másik. Szinte követelik.
Ilyenkor vert izzadva, sokszor segitséggel keresek dolgokat.
Aztán persze soha nem örül neki olyan exem is volt aki egyenesen fikázta is. Pl parfümmel "erőszakolt" hogy neii az a vágya, és nem 60 ezres eredetit vettem hanem amit kimérnek parfümösnél. Erre elkezdte kritizálni hogy nekem ő biztos nem ért annyit stb.
Meg hányszor vettem hovegén is utolso penzembol vmit. Egyik se örült neki.
5-ös
"mert ő mindennek nagyon örül"
ilyen emberekből kellene több a mai világba
Volt húzásnál. A legnagyobb hülyeségnek tartottam. Az ember szinte csak olyat húz akivel nincs jóba vagy nem ismeri. Vért izzadtam hogy, jót adjak, én nagyon örültem volna azoknak, ráadásul azt vettem aminek örült elméletileg, de nem tetszett neki. Nyilván csalódott voltam, meg sajnáltam a belefektetett energiát, de legalább nyugodt volt a lelkem, hogy mindent megtettem. Ez van.
Fordított esetbe szintén voltam, amikor hangsúlyoztam, hogy mit nem akarok és lesz*rom stílusba csak azt kaptam.
8-as
Amúgy én nem tudom,de szerintem az lenne a legjobb ha az bármilyen kis dolognak tudna örülne amit kap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!