Miért néznek hülyének, hogy angol nyelven nézem a filmeket, és a sorozatokat?
Figyelt kérdés
Ha valakinek elmondom, úgy néz rám, mintha zakkant lennék.szept. 28. 11:48
11/13 anonim válasza:
Vannak emberek, akik így reagálnak arra, ha másnak olyan képességei, tudása van, ami nekik nincs, pedig jól jönne. Vagy "csak" szimplán felesleges, értelmetlen dolognak gondolják, hogy angolul nézed, mert nekik nincs szükségük a nyelvre, meg nekik annyi a fontos, hogy legyen meg magyarul, aztán kész.
Nekem is az angol tudásom nagyja onnan jött, hogy gimi alatt mindent angolul néztem, mindent angolul olvastam, amit csak lehetett, meg voltak olyan netes írogatós társak, akikkel csak angolul tudunk kommunikálni. És ez igenis kifizetődő volt, már gimi végén is látszott.
12/13 cinderella_ válasza:
Én is eredeti nyelven szeretem. El vannak kényeztetve a szinkronnal. 😅🤣
Mikor egy sorozathoz még felirat sincs, nem hogy szinkron, akkor nincs mit tenni. 🍿
13/13 anonim válasza:
Szerintem azért, mert sok embernek nincs kedve feliratosan nézni filmeket, videókat és szürreális nekik, hogy más meg ennek az ellentéte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!