Miert van az hogy inkabb almodozok dolgokról minthogy megtenném?
Figyelt kérdés
szept. 28. 08:24
2/8 anonim válasza:
Mert félsz, hogy mit gondolnak mások... De őszintén, kit érdekel, hogy mit gondolnak? Csináld!
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy azért, mert az elképzelésedben nagyon jónak tűnik de a valóságban te nem olyan vagy aki megtenné.
4/8 anonim válasza:
Mindannyian így vagyunk fiatalon. Az embernek több terve van, mint ami belefér az életébe.
Az már baj, ha egyikért se teszel semmit.
5/8 anonim válasza:
Esetleg mert félsz, ha nemsikerül, akkor nem lenne kit hibáztatni.
6/8 anonim válasza:
Félelem, önvédelem (kudarcok ellen), talán kis elkényelmesedés.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mar nem vagyok fiatal
szept. 28. 18:20
8/8 anonim válasza:
#7 Akkor így születtél ;)
Nem baj, hogy nem vagy fiatal.
Így akkor könnyebb lenne pedig nekiállnod valaminek, amire régóta vágysz. Én is most kezdtem el, megjött a bátorságom hozzá, mert már úgyis mindegy. Hátralevő életemben azt szeretném csinálni, amihez igazán kedvem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!