Miért van az, hogy állandóan azon álmodozom hogy miért nem Dinnyebogárnak születtem?
Ugyan szezonális életük lehet (efész évben begubózva vegetálnak a földben) de ha görögdinnye szezon van a világon nekik lehet a legjobb.
Imádom a dinnyét.
Olyan jó lehet nekik hogy fogják magukat, belefúrják magukat és eszik és eszik egész nap a lédús édes gyümit. Ezzel ugyan nekünk nem tesznek jót de legalább nekik jó , és olyan cukin néznek ki.
És ez nekem jó.
Ráadásul természetes ellenségeik nincsenek.
Dinnyebogárnak akarok lenni!!
Èn meg kutyus,akit szeretnek!
Ès egèsznap mòkázhatok :)
Szia!
Szerintem írj róluk mesét. De komolyan. :)
Nünüke kalandjai.
Ilyen cím lehet jó lenne. Mese gyerekeknek
az alapsztori az lehetne hogy egy afrikai vándorrovar vélelenül betévedt hozzánk (a neve: Cece) egy forgószél idefújta.
Mikor Nünüke kimászott a dinnyéből meglátta Cecét és elcsodálkozott hogy mijáratban egy ilyen lény errefelé, hiszen nem helyi.
Ösdzebarátkoztak. Nünüke elcsodálkozott azon hogy van olyan ország ahol mindig nyár van.
- Hát ez elképesztő! Ott akarok élni az örök dinnyemezők birodalmában!
- Nem akarod te azt! Míg átjusz a sárga pokolóceánon, belepusztulsz! Ráadásul olyan lények lakják azt a tájat amihez képest ez az ország semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!