Mit lehet kezdeni olyan emberrel, aki maholnap' 50 éves, és sehol nem tart szinte az életben?
Figyelt kérdés
17 éves kora óta, iszik, drogozik, van egy érettségije, de soha nem kezdett azzal sem semmit, mert lusta volt. 8 évet töltött összesen börtönben, mert a könnyebbik utat választotta a pénzszerzéshez. Tartós munkaviszonya soha nem volt, mindig azon járt az esze, hogy melyik szomszédos országból lehet épp olcsóbban venni piát, és füvet.
Párkapcsolata szintén nulla, így evidens, hogy a családi élete is.
Ha valaki megpróbál neki kedvesen is tanáccsal segíteni abban, hogy hogyan lehetne az élete második felét érdemben, normálisan eltölteni, akkor elkezd anyázni, szitkozódni, olyan is volt, hogy egy ilyen tanács miatt majdnem megvert valakit.
Szüleinkkel rég nem tartja a kapcsolatot.
szept. 26. 12:47
1/16 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat kifelejtettem a kérdésből, bátyámról van szó.
szept. 26. 12:48
2/16 anonim válasza:
Ha ő nem akar változtatni, akkor semmit.
3/16 anonim válasza:
50 évesen mit kezdene már az élettel? Életének utolsó 1/3-a, jóesetben.
4/16 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság, hogy neki is akarni kell a változást, de szerintem az egyáltalán nem normális, hogy teljesen normális családból jövünk, és én is, illetve a húgom is beilleszkedett a társadalomba, gyerekei vannak, ő meg nem tart sehol.
szept. 26. 13:01
5/16 anonim válasza:
Az emberek különbözőek, és nem csak családban szocializálódnak. Az ő élete valahol kisiklott. Nem kell lehúzni a rólót ötvenévesen, de ha a segítséget ő nem fogadja el, akkor nem nagyon van mit kezdeni vele.
6/16 anonim válasza:
Még ha huszonévesen kezdenél aggódni, megérteném. Baszki, 50 éves, csak elélt eddig valahogy, masok eddig se élnek. Nem most fogja már megváltani a világot.
7/16 anonim válasza:
Egyébként én még csak 45 vagyok, de sértésnek venném, ha valamelyik rokonom bele akarna pofázni az életembe, és megmondani mit csináljak.
8/16 anonim válasza:
Ezzel az életvitellel kétlem, hogy olyan sok lenne neki hátra... Durván hangzik, de ez is benne van a pakliban!
9/16 A kérdező kommentje:
#7 Itt nem a belepofázás a lényeg, de csak aggódunk érte, mivel nekünk nem egy idegen. Ha így folytatja, akkor valóban jó, ha 10 év még van hátra.
szept. 26. 13:17
10/16 anonim válasza:
Nagyjából egykorúak vagyunk és maximálisan egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!