Ha mondjuk 2 ember ugyanaz kérdezi/mondja, mitől lehet az hogy egyiket ezért megdícsérik, másikat kigúnyolják?
Van egy kötvényszerű ill megtakarítasi gyűjtési opció.
Belementem mélyen a részleteibe futamidő, évfordulók, kamatok,kezelési meg minden hasonlóba, lett egy rakat kérdésem is amit ismerősömtől akinek szintén van ilyen kezdtem kérdezni.
De ilyen melységekig ő nem foglalkozott vele de érdekelte aztán őt is.
Ebből az lett hogy igyanazokról a dolgokról elkezdtünk érdeklődnj az adott pénzintézintézetnél csak ő az ő városában, én az enyémben.
Amiből az lett, hogy:
Őt elkezdték dícsérni hogy milyen jó kérdései vannak, ért a penzugyekhez es figyelemmel kíséri es még azt is kerdezték tőle félig viccesen, nem e akar náluk dolgozni.
Amit meg én kaptam a másik helyen:
Válaszolgattak flegmán a kérdésekre, szinte zavartam őket, és még pontatlanul is válaszoltak a forduló nap előtt/utáni időszakokról, és alig várták, hogy húzzak már el.
Nem egyszeri eset, munkahelyen is hasonlók vannak hogy az én ötleteimmel, vagy meglátásaimmal, kérdésemmel mások "kerekednek" felül, mások aratnak babérokat, holott en vagyok az értelmi szerző, engem nem akarnak elismerni soha, inkább elnyomnak.
Min változtassak magamon, hol lehet elcsúszva a dolog, ha jellemzően mást elismernek ugyanazokért a dolgokért amikért engem egyáltalán nem, sőt degradálnak is. Mintha nemhogy elismerést, de alap tiszteletet se kapnék.
Egy pénzügyi kérdést pl kamatos kamatozású e a kötvény mégis hogy lehet többfeleképpen előadni?
Mondhatni ezek szakmai beszélgetések, a száraz számadatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!