Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Különválasztjátok a munkahelye...

Különválasztjátok a munkahelyet, a barátságtól?

Figyelt kérdés
Nálam saját szabály, hogy a munkahelyen nem kötök barátságokat. Letudom a munkaidőt, és ennyi. De közelebbi barátságokat nem kötök, ergo különválasztom a munkahelyet, és a magánéletem. Ti hogy csináljátok?

szept. 24. 13:08
 1/6 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ha olyan emberrel vagyok egy munkahelyen, akivel azon kívül is összebarátkoznék, akkor nem látom akadályát a dolognak. De csak úgy minden kollégával nem állok neki cimbizni.
szept. 24. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én több baratra is szert tettem munka által. Szerintem ez nem jó hozzáállás, hogy csak azért nem ápolsz közelebbi baráti kapcsolatot vkivel, mert a munkahelyen ismerted meg. Megfosztod magad.
szept. 24. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyen elég sok idot töltesz, kicsit másképp telik ha van 2-3 jofej ember körülötted.

Ez nem azt jelenti hogy mindenki gyermekkori barat kategoria, de ez a magadnakvalo csak munka es kész mentalitas se követendő példa.

szept. 24. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Én is így vagyok vele
szept. 24. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőmet az egyik régi munkahelyemen ismertem meg. Szerintem baromság, ha nem jó fejek a többiek, akkor nyilván nem haverkodok annyira, ha azok, akkor meg igen aztán alakul ahogy alakul.
szept. 24. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudatosan nem választom külön.

Szóval ha elmegyek egy új munkahelyre, nem úgy kezdem magamban, hogy azt mondom magamnak, hogy márpedig ha piros hópelyhek is esnek az égből, én itt akkor se fogok senkivel lebarátkozni.

Viszont ennek a fordítotja is igaz. Tehát nem fogok erőszakkal barátkozni.

Hagyom a dolgokat a saját medrükben folyni, és majd lesz ami lesz, alakul ami alakul.

Alapból bárhol az a hozzáállásom, hogy ha felém nyitnak, és szimpatikus nekem is az illető, akkor barátkozzunk.

Jelenlegi munkahelyemen mondjuk, éppen megsértődött rám egy srác kb 21 éves (én 32 vagyok) mert elmondtam neki, őszintén, hogy ne haragudj de nem tekintenek cimbinek.

Nagyon jó hangulatú a munkavégzés. Jól össze lehet vele dolgozni, el-elbeszélgetünk napközben a kocsikról erről-arról, felszínes dolgokról. Kínáljuk egymást kajával-üditővel és ennyi.

Véget ér a műszak, ő jobbra-en balra, és nem érdekeljük egymást hogy szabadidejebe ki/mit csinál.

Az én olvasatomban, egy baráttal szabaidőnkben összejárunk. Segítjük egymást ha munka van. Felhívom éjfélkor ha defektet kaptam, hogy jöjjön utánam. Felhívom hogy gyere enni, mert chilis babot főztunk és tudom hogy szereted. Áthív magához, hogy vett pálinkát és menyjek kóstolni. Tudja, hogy milyen az anyagi, családi hátterem- nem szégyellem elmondani neki, hogy ma csak sültkrumpli került az asztalra. Stb stb mesélhetnék.

Az én olvasatomban ez barát, aki elfogad így , és keres / keressük egymást.

Akivel hét hónap alatt nem jutottam odáig, hogy bemerjem hívni a házamba, mert félek hogy kibeszéli hogy élek, azt nem nevezném barátnak.

Virágnyelven ezt elmondtam neki, és megsértődött, mert ő azt HITTE, hogy mi barátok vagyunk. Én meg mondtam, hogy nem. Munkatársak vagyunk, nagyon jó viszonyban és slussz.

Szóval a kérdésedre válaszolva, direkt nem választom szét. alakuljon-jöjjön az a barátság, ha jönni akar, de ami nem az,az nem az.

szept. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!