Azért érzed így mert nem is lehet megfelelni senkinek, és pont ezért nem is kell megfelelnek senkinek, csakis magadnak. Vannak akiknek semmi sem jó akármit csinálsz. Olyanokkal vedd körbe magad akiknek úgy vagy jó és az a jó ahogy magadat adod, megjátszás nélkül cselekszel. Amíg ezt nem tudod megtenni, sosem leszel boldog és elégedett magaddal.
szept. 24. 06:30
2/11 anonim válasza:
Majd, ha csak saját magadnak akarsz megfelelni, másnak nem, akkor majd nem fognak belédkötni.
szept. 24. 06:30
3/11 anonim válasza:
Az emberek látják, hogy te minden erőddel azon vagy, hogy nekik megfelelj, és ezt kihasználják, egyre többet fognak várni. Nem kell megfelelned másoknak, csakis magadnak. Dolgozz az önbizalmadon.
szept. 24. 06:36
4/11 anonim válasza:
Nem jó a kérdés.
Úgy tedd fel magadnak, hogy miért van az, hogy te meg akarsz felelni mindenkinek? Ez a nagy kérdés.
Pár év pszichoterápia és önismereti út után fogod csak megérteni, hogy soha senkinek nem lehet és nem is kell.
szept. 24. 06:56
5/11 anonim válasza:
Minek akarsz megfelelni masoknak?
Magadnak felelj meg,a másik meg olyannak fogadjon el amilyen vagy.
szept. 24. 07:19
6/11 anonim válasza:
Neked se felel meg mindenki teljes mértékben. Ilyen ez. A legtöbb embert idegesíti, ha valaki nem önmagát adja, és látszik rajta, hogy csak a véleménye miatt tepernek neki. Volt már ilyen ismerősöm mint te. Az őszinte természetet többre értékelem.
szept. 24. 07:53
7/11 anonim válasza:
Soha senkinek nem voltam jó.Max.pár embernek,de köztük is volt,aki sok kifogásolni valót talált rajtam.Nem vagyok egy szent vagy túl jó ember,de amikor az is baj,hogy levegőt veszek,az már nem az én hibám.Le kell szarni.Fiatal koromban se nagyon érdekelt,most meg már főleg nem ki mit gondol rólam.Főleg,hogy azok pofáznak legjobban,aki semmivel se különbek.
szept. 24. 10:16
8/11 Kései Sirató válasza:
Nem is kell. Nem lehet és nem kell és nem is okos dolog.
Tudj nemet mondani, arra, amit nem akarsz!
szept. 24. 11:30
9/11 anonim válasza:
Általában mindig az van a megfelelési vággyal küzdő emberekkel, hogy van egy szint, aminek meg akarnak/meg kellene felelni - pl.: munkahelyen -, de ők ezt a saját értékrendjükben felülírják, így mindent 111,1%-osra szeretnék teljesíteni. Itt a gond: a meghatározott szint lenne a fontos, nem a túlteljesítés.
Minek a túlteljesítés, ha önmagán kívül senkit sem érdekel, nem kap érte plusz pontot...
szept. 24. 17:51
10/11 anonim válasza:
A többiek jól mondják. Magadnak kell megfelelni, nem pedig minden (esetenként) jött-mentnek, akik nem is mindig reális elvárásokkal vannak mások felé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!