Kika legveszélyesebb emberek Magyarországon?
Figyelt kérdés
szept. 23. 14:02
14/16 anonim válasza:
Orbán csak annyira veszélyes, amennyire engedjük neki... a szavazói a veszélyesek.
15/16 anonim válasza:
Sok válaszoló a cigányokat írja veszélyesnek. Hát nem tudom szerintem meg az ilyen bunkó rasszista népség a veszélyes. Én ezt veszélyesebbnek tartom, mert amellett hogy rossz közhangulatot teremtenek, ezek tartják hatalmon ezt a rendszert a maga igénytelenségében. Mert ezeknek a legfontosabb a cigánykérdés, az egészségügy, stb. tönkremenetele sokadlagos kérdés.
16/16 anonim válasza:
15., nem vagyunk rasszisták, csak nem csukott szemmel éljük az életünket és így látjuk, hogy mennyire kártékonyak a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!